Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijeti nam benfica

Marković: Ne bojim se Srne, pa je li vidio kako sam zabio...

'Benfica's Lazar Markovic (R) celebrates his goal against Benfica with teammates Oscar Cardozo (2nd L) and Nemanja Matic during their Portuguese Premier League soccer match at the Alvalade stadium in
'JOSE MANUEL RIBEIRO'
02.09.2013.
u 22:32

- Vratio sam se jer mi je bilo teško gledati poraz od Hrvatske u Zagrebu, a bolji smo od njih. Samo moramo spustiti loptu na zemlju - rekao je Nemanja Matić

Srpski izbornik Siniša Mihajlović velike će nade polagati u Benficinu osovinu. Za akciju protiv Hrvatske pozvao je petoricu igrača iz tog portugalskog kluba a to su: Nemanja Matić, Miralem Sulejmani, Filip Đuričić, Lazar Marković i Ljubomir Fejsa.

S Nemanjom Matićem očito je riješio nesuglasice jer ga neko vrijeme nije pozivao. Matić je svojedobno izjavio kako je predobar da bi sjedio na klupi. A najskuplji (22 milijuna eura) iz Benficine petorke oprostio je izborniku prepucavanje putem medija.

I izbornik je tvrdoglav

Logično je da igrač za kojeg u redu čekaju Real Madrid, Chelsea, Liverpool, Monaco, Napoli... ne želi sjediti na klupi momčadi koja se stvara kao što je to slučaj sa Srbijom.

– Malo smo i ja i izbornik bili tvrdoglavi. Ne, nije mi obećao mjesto u momčadi. Morat ću se izboriti. Bilo mi je teško gledati poraz od Hrvatske u Zagrebu jer oni nisu bolji od nas. Moramo samo spustiti loptu na zemlju – kazao je Matić.

A s posebnom pozornošću hrvatski će izbornik Igor Štimac morati snimiti Lazara Markovića.

Napadač Benfice u zadnjem je kolu portugalskog prvenstva postigao sjajan pogodak. Primio je loptu na četrdesetak metara, u Messijevu stilu projurio pored četvorice protivničkih braniča i pospremio loptu u mrežu za 1:1 protiv Sportinga.

Marković je ovog ljeta u Benficu došao iz Partizana za 6,5 milijuna eura, a Siniša Mihajlović, prema informacijama iz srbijanskog tabora, na utakmici protiv Hrvatske dat će mu posebnu zadaću. Morat će na poziciji lijeve polušpice zaustaviti eventualna ubacivanja iz drugog plana Darija Srne.

- Ne bojim se nikoga, pa ni njega. A on mene? Ne znam, možda nije vidio ovaj moj gol, tko zna je li gledao snimku... - smijao se Marković.

Zanimljivo, Markovića je silno želio Chelsea, ali otišao je u Benficu. Istovremeno, Srna je dugo godina bio želja Chelsea, ali taj se transfer nikada nije realizirao.

- Chelsea je pogriješio što nas nije doveo obojicu - kazao je Marković.

Lazar je ključni igrač

Zanimljiv je podatak da je tržišna vrijednost petorke iz Benfice prema transfermarktu 41 milijun eura.

– Lazar je jedan od ključnih igrača naše reprezentacije jer ima različite karakteristike od ostalih. Sada je počeo postizati pogotke. Na svakoj utakmici nekoliko puta dođe u priliku za pogodak – kazao je Mihajlović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije