Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županijski sud

Marković na optužbe: "Nije bilo žrtava moje diskriminacije!"

\'06.02.2010., Zagreb, Hrvatska, odlazak predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza u Varsavu na izvlacenje kvalifikacijskih utakmica za Euro 2012. Vlatko Markovic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
PIXSELL
01.04.2011.
u 19:49

"Nikoga nisam povrijedio svojom izjavom i nije bilo žrtava moje diskriminacije", kaže Marković.

Odgovor je to predsjednika HNS-a Vlatka Markovića na tužbu koju su protiv njega podigle udruge Iskorak i Kontra zbog njegove izjave iz 2010. "...da u nogometnoj reprezentaciji ne bi mogli igrati homoseksualci". Marković nije došao na ročište, a udruge su na Županijskom sudu zatražile da na idućoj utakmici reprezentacije Marković izvjesi četiri transparenta "Stop diskriminaciji LBT".

Komentara 9

TR
traper
19:58 01.04.2011.

Dobro da nisu tražili da se izvjesi parola \"MI SMO BOLESNE NARODNE MASE- PEDERASTI SU NAŠA AVANGARDA\"

Avatar Bud Humski
Bud Humski
20:18 01.04.2011.

Marković im je samo rekao da \"...za reprezentaciju mogu igrati samo zdravi ljudi\". Tako je u svim reprezentacijama.

DU
dubrovnik2011
20:03 01.04.2011.

e brate mili i ovi ga pretjeruju.jos trazite da svaka ekipa u hnl-u,od pete do prve lige mora imat jednog deklariranog homoseksualca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije