Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik NS Kosova
Povratak na članak

Vokrri: Marković i Šuker mnogo su nam pomogli i to pamtimo!

Samo moji suradnici i ja znamo kroz što smo sve prošli da dođemo do ovog trenutka. Teško geopolitičko okruženje. No moj jezik je jezik nogometa pa o politici ne želim govoriti – rekao je Vokrri

Komentari 2

MA
mariopermp1981
13:22 04.10.2016.

Kosovu zelim sve naj bolje, jer su prosli trnovit put kao imi da bi bili tu gdje jesu i zelim da Hrvatska bude prva u skupini a Kosovo drugo .

VL
PO
portugisac
13:06 04.10.2016.

Sve najjaće države svijeta priznale su suverenost Kosova i opet Kosovo ne može igrati na svojemu terenu. Želim im puno sreće a volio bih da Hrvatska izvuće bar neriješeno pošto više ne igra Srna a sada otpadaju Modrić i Rakitić.Srna je bio skoro polas momčadi poslije njega nema nas nigdje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.