Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlatko po starom

Marković: Gorica i Varteks? Nemam pojma niti me zanima...

'SPECIJAL MAX  13.03.2012. Zagreb - Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Markovic. Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL'
'Boris Scitar/VLM/PIXSELL'
31.03.2012.
u 21:15

- Ja s tim apsolutno nemam veze. Postoje komisije koje brinu o tome - odgovorio je šef HNS-a na pitanje o NK Gorici.

Vlatko Marković, prvi čovjek Hrvatskog nogometnog saveza u subotu je uživao u prekrasnom sunčanom danu u Vrbovcu. Uživao je gledajući kako ženska engleska nogometna reprezentacija demolira Hrvatice.

Pogled na stanje u našem nogometu daleko je od onog za uživanje. Upitali smo Markovića da prokomentira najsvježija događanja u hrvatskom nogometu, počeviši od Velike Gorice.

- Ja s tim apsolutno nemam veze. Postoje komisije koje brinu o tome i nemam ja šta o tome razgovarati. Onaj čija je to nadležnost on će se tim i baviti - po starom dobrom običaju nastavio je predsjednik.

Pa dobro kako vi kao predsjednik saveza nemate veze sa zbivanjima u našem nogometu i mislite li da je prvenstvo neregularno?

- Nikome ništa nije oduzeto. Svi su oni znali prije četiri pet mjeseci što su morali raditi. A mi u savezu nismo napravili ništa napamet. To vi jako dobro znadete.

Koliko su realna potraživanja kluba iz Velike Gorice, spominje se tridesetak milijuna kuna?

- Nemam pojma niti me to zanima.

Kako komentirate situaciju s Varteksom?

- Dobro se sjećate kada sam govorio kakva će nam liga i natjecanje trebati. Sad je malo kasno - kazao je Marković odjurivši očito ne želeći ulaziti u dublje polemike.

Komentara 9

OB
-obrisani-
21:39 31.03.2012.

Stanje u hrvatskom nogometu je prava katastrofa a Markovica to ne zanima, niti ista o tome zna....Fuj

NY
Nyc1
21:44 31.03.2012.

Jos jedan redikul na hrvatskoj sceni !!!

UD
Utjerivać dobroga
21:36 31.03.2012.

ovog iritantnog konja nište ne zanima. a mi lijepo trpimo i gledamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije