Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cedevita gostuje kod igokee

Marko Tomas se vraća na parket: 
U Laktašima nemamo pravo na kiks

Marko Tomas
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
18.01.2015.
u 08:16

- Imamo financijske gabarite i to bi moglo biti konačno kvalitetno financijsko rješenje za Cibonu - ističe privremeni predsjednik Aco Petrović.

Cedevita je otputovala na svoje treće gostovanje u nizu. Nakon Valjeva i Volgograda, slijedi nastup u ABA ligi u Laktašima, kod Igokee, sastava koji ima omjer 5-12. U sastavu Zagrepčana (11-6) po prvi puta će se naći i novopridošli centar Stanko Barać, a zaigrati bi mogao i oporavljeni Marko Tomas koji je kazao:

- Već duže vrijeme treniram bez poteškoća i jedva čekam da zaigram. S obzirom na situaciju na tablici nemamo pravo na kiks, pobjeda je imperativ.

Cibona (9-8) takvih imperativa danas nema (17 sati). Ne samo zato što su cibosi osigurali ostanak u ligi već i zbog toga što im u goste dolazi drugoplasirana Budućnost (14-3) protiv koje bi mogli igrati bez Žižića i Krušlina.

- Klub je to s ambcijom da izbori Euroligu. Imaju treći, a možda i drugi proračun u ABA ligi, a tijekom sezone samo su se pojačavali. Imaju odlične braniče Cooka i Raynoldsa, ali i odlične igrače u reketu kao što su Vitkovac, Subotić i naš Planinić. Cibona je u procesu formiranja Upravnog odbora oko čega bi se sljedeći tjedan trebali sastati ljudi iz dvije kompanije iz realnog sektora koji će ubuduće voditi klub.

- Imamo financijske gabarite i to bi moglo biti konačno kvalitetno financijsko rješenje za Cibonu - ističe privremeni predsjednik Aco Petrović.

Komentara 1

Avatar Diavolo
Diavolo
00:08 19.01.2015.

Da bar Marko Tomas bude zdrav i zaigra kao nekad .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije