Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMO KOLO

Marko Tomas peti najkorisniji igrač Eurolige

Marko Tomas
Antonio Bronić/Pixsell
17.12.2009.
u 10:31

Nakon prvih šest odigranih utakmica 8. kola košarkaške Eurolige, Cibonin igrač Marko Tomas peti je najkorisniji igrač tog natjecanja.

Cibona je u skupini A u KC Dražena Petrovića ostvarila vrlo važnu pobjedu protiv Fenerbahçea 80:77, a pritom su nadoknadili i prednost turske momčadi od čak 18 poena.

Marko Tomas bio je najzaslužniji za preokret, a uz to je krajem ogleda uz 4-4 s linije slobodnih bacanja očuvao prednost Cibone. Utakmicu je završio sa 28 poena, dva skoka, po jednom ukradenom loptom i asistencijom, ali i tri izgubljene lopte.

Za tri je poena gađao odličnih 6-10, za dva poena 2-7 i za jedan 6-6. Sve mu je to donijelo 21 indeksni bod, a treba reći da je od svih košarkaša koji su izašli na parket u srijedu ubacio najviše poena.

MVP Euroliga, 8. kolo (nakon srijede):

1. Mindaugas Lukauskis (Asvel) 23.00

2. Stevan Nadjfeji (Maroussi) 22.00

3. Semih Erden (Fenerbahçe) 22.00

4. Kennedy Winston (Lottomatica Rim) 22.00

5. Marko Tomas (Cibona) 21.00

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije