Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zar opet!?

Marko Tomas ozlijedio list, je li upitan Eurobasket?

Marko Tomas
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
25.08.2015.
u 00:13

Tijekom treninga ovaj je krilni igrač osjetio bol u listu lijeve noge, istom onom zbog kojeg je u Cedevitinu dresu propustio tri utakmice finala doigravanja.

Na treningu reprezentacije u Areni Zagreb ozlijedio se Marko Tomas (30), vrlo važan igrač za nastup na Eurobasketu.

Tijekom treninga ovaj je krilni igrač osjetio bol u listu lijeve noge, istom onom zbog kojeg je u Cedevitinu dresu propustio tri utakmice finala doigravanja.

S obzirom da se tada oporavio za 10-tak dana u stožeru se nadaju da bi to mogao biti slučaj i ovom prilikom, no takvo što moći će se procijeniti tek nakon kompletne dijagnostike čiji je jedan dio obavljen već u ponedjeljak navečer.

>>Navala na ulaznice: Arena rasprodana za utakmicu Hrvatske i Slovenije

Komentara 6

DA
Djeca_Arbata
00:56 25.08.2015.

Malo čudno za te silne povrede...neki razlog postoji...pa ne možeš cijelu karijeru biti povređen....pa ako si kilav trebalo se to otkriti do nekih 22 ili 24 godine, u stvari do 17 ili 18 godina... ne ovako...stalno povređen...ovo je već smiješno...kqad mu se nešto ne sviđa pogodi ga povreda....svašta...

GA
GALAHAN
01:14 25.08.2015.

bit ce bolje Marko stisni zube i ne placi 1

BI
Bilstein
09:16 25.08.2015.

znao sam ja da ce ovako nesto biti sa tim ostrim treninzima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije