Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prilagodba na Napulj
Povratak na članak

Marko Rog: Kad počnem igrati, neću se dati izbaciti...

– Ambicije su velike i želja su trofeji. Imamo super momčad i naravno da neće ništa doći lako, ali imamo se pravo nadati, kazao je Rog za sportski tjednik Max!

Komentari 6

JU
juma
22:43 01.11.2016.

Serie A i talijanski nogomet su smrt za mladog igrača i nitko se od njih neće tamo naigrati. To je jednostavno drugačija nogometna filozofija. Talijanska liga je po prosjeku godina uvjerljivo najstarija medju ligama petice, a nije nikakva rijetkost da prosjek godina prvih jedanaest bude i preko 30. Tamo ste sa 28 godina još medju mladjim igračima, a Rog bi htio priliku, mada je za njih još junior? Isto vrijedi i za Marka Pjacu.

VL
MA
...Marsijanac
21:34 01.11.2016.

Decko na svom mjestu .Samo nastavi tako i dalje i tvoje vrijeme ce doci.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:24 02.11.2016.

Marko Rog i dalje sjedi na klupi i uzima pare kao pravi hrvat: 'To je ono za što sam trenirao i zašto sam odgojen i vaspitan'

VL
GL
GLADIATOR
20:30 01.11.2016.

Više će Pjaca odigrati utakmica za juve, nego Rog, Strinić, Pašalić minuta za svoje klubove..., veću minutažu bi imali kod bayerna.

VL
BR
balboa.rocky
19:35 01.11.2016.

Ma nema brige za njega. On je standardni u reprezentaciji. Ipak on ima ugovor sa tatom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.