Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETJERAO

Marko Nikolić rasistički vrijeđao svog igrača i dobio otkaz u Olimpiji

Marko Nikolić
Press Association/Pixsell
18.04.2016.
u 19:52

Momčad Olimpije do daljnjega će voditi pomoćni trener Radoje Smiljanić.

Nogometni trener iz Srbije Marko Nikolić koji je od jeseni vodio vodeću momčad slovenskog prvenstva, ljubljansku Olimpiju, odlazi iz kluba zbog rasističke opaske, kad je u posljednjem kolu igrača iz Nigerije ne pazeći da ga prate kamere nazvao "crnim idiotom", što je izazvalo skandal.

Klub je nakon incidenta najprije branio trenera, navodeći da jhe reagirao u afektu i bez namjere da uvrijedi igrača koji je proslavljao pogodak umjesto da se što brže vrati na svoju polovicu, ali je promijenio odluku nakon što je disciplinski sud Slovenskog nogometnog saveza Nikolića zbog incidenta kaznio sa sedam utakmica zabrane nastupa, što znači da bi do kraja prvenstva ekipu morao voditi s tribina.

Predsjednik kluba Milan Mandarić potvrdio je u ponedjeljak na konferenciji za novinare da Nikolić više nije trener prve ekipe i da su postigli sporazuman raskid ugovora.

Momčad Olimpije do daljnjega će voditi pomoćni trener Radoje Smiljanić.

>> HNS vodi istragu zbog optužbi za rasizam s utakmice Rijeke i Cityja

Komentara 9

ZA
zambezi
21:06 18.04.2016.

Predsjednik kluba Milan,trener bio Marko,a sad je trener Radoje! Jel to ziher slovenska Olimpija? Ima koji slovajner u klubu?

DM
dr_max
21:12 18.04.2016.

Al se liberali zabrinuli za niger-ijanca!!! Odmah su upotrijebili svoje nacističke metode da srbu otjeraju. Jada li i bješe u ovoj ljevo liberalnih zlobeniji. Uskoro ni janezi nebuju glasa izpustiti smeli.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:42 18.04.2016.

he,he nema toga u evropski uljuđenoj slo... otišo nikolić došao radoje ni traga od domaćih fanta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije