Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misno slavlje

Mario Šitum ministrirao u kapelici Svetog Josipa na stadionu Maksimir

Mario Šitum
Foto: Privani album
1/4
09.05.2019.
u 18:21

Misno slavlje u kapelici smještenoj u podnožju južne tribine stadiona Maksimir predvodio je fra Ivan Lotar

U četvrtak je u kapelici Svetog Josipa na stadionu Maksimir služena sveta misa kojoj su se odazvali zainteresirani nogometaši i djelatnici GNK Dinamo.

Misno slavlje u kapelici smještenoj u podnožju južne tribine stadiona Maksimir predvodio je fra Ivan Lotar, dok je ministrirao Mario Šitum, član prve momčadi hrvatskog prvaka.

- Fra Lotar u župi na Svetom duhu drži 'Susret s riječju'. Tako smo se upoznali, ja sam se priključio tome i na koncu smo kroz razgovor došli do ideje da napravimo misno slavlje u našoj klupskoj kapelici. Drago mi je što smo to sproveli u djelo – rekao je Mario Šitum.

Ključne riječi

Komentara 4

RM
ruzica_mario
22:04 09.05.2019.

cekaju se napadi crvenih kmera

NA
Nale50
15:48 10.05.2019.

...Šitum me je svojim ponašanjem iznova obradova! Mario , hvala ti , ojačao si i mene u Vjerovanju!

JO
josip4
18:50 09.05.2019.

Ako nece nitko neka crkva bude uz Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije