Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO PAŠALIĆ:

Nikad nismo imali ovako kvalitetnu reprezentaciju, pa pogledajte te igrače!

Mario Pašalić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
11.11.2015.
u 12:00

'Sve te priče treba dokazati i na terenu, ne smijemo samo pričati po medijima.'

Hrvatsku reprezentaciju do 21 godine idućih dana očekuje dvostruki program. Izabranici Nenada Gračana prvo će u srijedu (Šibenik, 17 sati) ugostiti San Marino, a onda u utorak 17. studenoga na riječkoj Rujevici i Španjolsku. Sve u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2017. u Poljskoj.

Hrvatska na tom putu iza sebe ima tri pobjede, no sada ih očekuje ključan dio kvalifikacija. Srećom, Hrvatska će u ovim dvobojima biti u izuzetno snažnom sastavu, Nenadu Gračanu za ovu se akciju priključio Marko Pjaca, uskoro će, za Španjolsku, i Mateo Kovačić.

No, jedan od onih koji je već mjesecima glavna snaga mlade selekcije svakako je Mario Pašalić, nekadašnja zvijezda Hajduka, a danas član Chelseaja, ali posuđen Monacu. Pašalić iza sebe u ovim kvalifikacijama ima sva tri nastupa, maksimalnih 270 minuta, i tri postignuta pogotka! Mladi veznjak dva je puta zabijao na gostovanju kod Estonije, jednom protiv San Marina.

– Ma sve je jasno, treba od prve minute krenuti ozbiljno i pobijediti San Marino. Veliki smo favoriti u ovom dvoboju, ne smijemo si dopustiti nikakav kiks. U prvoj smo ih utakmici slomili s dva rana pogotka u prvih 20-ak minuta, tako se trebamo postaviti i ovoga puta. San Marino mora pasti – kazao je za Goal Mario Pašalić, pa nastavio:

– Stvarno smo kvalitetna reprezentacija. Evo, pogledajte gdje sve igraju ovi igrači, a nikada nismo bili u ovako kvalitetnom sastavu. No, sve te priče treba dokazati i na terenu, ne smijemo samo pričati po medijima.

Uistinu, što se Pašalića tiče, problema nema. Osim...

– Chelsea je u 12 kola upisao čak sedam poraza, na takve rezultate nitko u klubu zasigurno nije navikao i ne znam što im je. Vjerujem da će ubrzo krenuti sve po starom, da će Chelsea opet nizati pobjede.

>> Cijeli razgovor pročitajte na Goal.com

>> Pogledajte kako je Mario Pašalić zabio za pobjedu Monaca

Komentara 7

DE
derin
15:58 11.11.2015.

Pasalic i halilovic nastave li ovako igrati i razvijati se sigurni putnici na euro, bilo bi lijepo da se halilovic nastavi odlično razvijati, mogao bi biti rješenje za drugog krilnog u prvoj postavi na euru.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:25 11.11.2015.

Slažem se.... Ekipa izvrsna najslabija karika je rupa od izbornika.

DI
dinol
13:12 11.11.2015.

Brbljic, Pavasovic, Rilov &co , Torcida, Index in your face. Pasalic ( veliki talent) vam lijepo govori :" Nikada nismo imali ovako kvalitetnu reprezentaciju". Obsjasnita kako onda mantra "HNS i Mamic su unistili nas nogomet" ima imalo smisla. ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije