Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Pašalić:

'Draže mi je igrati za U-21 repku, nego sjediti na klupi A momčadi'

Mario Pašalić
Igor Kralj/PIXSELL
24.08.2015.
u 22:10

Zvao me Niko Kovač i rekao mi da će me ovoga puta prepustiti U-21 reprezentaciji. Zadovoljan sam s takvom odlukom, sretan što ću pomoći svojim vršnjacima' kazao je Pašalić.

Mario Pašalić pomalo se iznenađujuće nije našao na popisu A reprezentacije za kvalifikacijske dvoboje s Azerbajdžanom i Norveškom. Standardni veznjak Monaca našao se tek na popisu U-21 vrste koju u rujnu očekuju kvaliifkacijske utakmice s Gruzijom i Estonijom.

"Zvao me Niko Kovač i rekao mi da će me ovoga puta prepustiti U-21 reprezentaciji. Zadovoljan sam s takvom odlukom, sretan što ću pomoći svojim vršnjacima. Dapače, draže mi je biti u kadru U-21 vrste i igrati, nego biti u kadru A vrste, a nemati nikakvu minutažu. I ovo je hrvatska reprezentacija, meni je čast igrati za U-21 selekciju" javio se za Goal Mario Pašalić.

>>Kovač objavio popis, evo tko je sve pozvan u reprezentaciju!

Komentara 9

VO
vodokotlic
22:19 24.08.2015.

bravo mali, svaka cast

1J
1josopii
22:52 24.08.2015.

to je zdravo razmisljanje doce i tvoje vrijeme vidi se da si hrabar decko

DI
dinamojavolim1
22:58 24.08.2015.

bravo mario

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije