Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADSKI DERBI
Povratak na članak

Mandžukić je majstor! Pogledajte gol nakon kojega je isključen Siniša Mihajlović

Hrvatski napadač u 67. minuti pobjegao je obrani gostiju i majstorski prebacio loptu preko vratara Vanje Milinkovića-Savića.

Komentari 6

SN
snovakor
08:46 04.01.2018.

nogometaši su čudna stvar ... jer dok su u klubovima igraju, kad dodju do Repke ništa od njih ... pogotovo taj Mandžo i još bi se našao po koji .... očito Repku koriste samo za svoju promociju

VL
Avatar reference
reference
00:35 04.01.2018.

jes majstor, ajde da je predriblo tri igraca pa se useto u gol. nego je majstor zato sto su mu stala tri protivnicka igraca jer je prije bio prekrsaj pa su mislili da ce sudija svirat.

VL
Avatar Holly_Collier73
Holly_Collier73
08:18 04.01.2018.

Google sada plaća $ 6000 do $ 8000 tjedno za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije 5 mjeseci i zaradio sam 28360 dolara u prvom mjesecu s tog posla. Čaak i oni koji su novi u njemu mogu lako zaraditi 150 dolara po satu, a zarada može biti još veća tijekom vremena ..... Pa sam počeo >>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w­.­B­u­z­z­C­a­s­­h­3­.­C­o­m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.