Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Juventusa

Mario Mandžukić pakira kovčege, dogovorio je prelazak u velikana

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
10.10.2019.
u 13:43

Engleski mediji su pisali kako Unitedov menadžer želi dovesti Super Marija, jer momčad ima velikih problema s realizacijom

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić (33) vjerojatno će karijeru nastaviti na Otoku. Juventusov napadač usmeno je dogovorio prelazak u Manchester United, piše Tuttosport.

Mandžo će odmah na početkom zimskog prijelaznog roka potpisati za klub s Old Trafforda. United bi Staroj dami trebao isplatiti odštetu od deset milijuna eura.

Mario Mandžukić
1/7

Menadžer Ole Gunnar Solskjær želio je Mandžukića dovesti u ljetnom roku, ali bivši vatreni nije želio otići iz Torina. No nije se uspio nametnuti novom Juventusovom treneru Mauriziju Sarriju te je počeo pakirati kovčege.

Engleski mediji su pisali kako Unitedov menadžer želi dovesti Super Marija, jer momčad ima velikih problema s realizacijom.

Crveni vragovi su ove sezone zabili samo devet golova, od čega samo četiri iz igre i to protiv Chelseaja na početku sezone. 

Mandžo je od 2015. za Juventus odigrao 162 utakmice te je zabio 44 gola i imao 24 asistencije. Prije dolaska u Staru damu igrao je za Wolfsburg, Bayern i Atletico.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Komentara 5

IV
IvoDivo
16:05 10.10.2019.

Mandžo je Mont ewerest za mnoge gnjide koje se sprdavaju od tog našeg velikana koji je priuštio nezaboravno zadovoljstvo svom narodu.

PR
prajdali100
14:50 10.10.2019.

Što mu uradi onaj smrad Sarri. Dabogda sve izgubio.

DE
derin
13:53 10.10.2019.

Mandžo, vrati se u reprezentaciju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije