Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO Plavi u Unešiću bez najboljeg napadača

Mario Mandžukić ostaje u Zagrebu

11.11.2008.
u 16:09

Dinamov glasnogovornik Ado Kožul opet je u dobroj formi! Uz popis igrača koji putuju na kup-utakmicu sa Zagorom u Unešić (srijeda, 14 sati), lucidni je Kožul podijelio novinarima i - vic! Da, dobar vic, isprintan na papiru, kojim je stvorio dobro ozračje uoči početka presice.

Opširnije o četvrtfinalu Kupa:

> Pavlović: U Rijeci očekujem rat!
> Rubčić: Sramotu protiv Intera ne smijemo olako zaboraviti
> Kostrenjani se uzdaju u sebe, ali i krizu vinkovačkog kluba
> Miše: Idemo po još jednu pobjedu bez primljenog gola
> Leutar: Mi igrači smo veći krivci od Lušića
> Vručina: U kupu želimo doći sve do završnice
> Vukas: Priželjkujemo da nas Dinamo podcijeni

Butina opet na vratima
Mario Mandžukić još osjeća bol u predjelu rebara (ništa nije puknulo) i trener Branko Ivanković ostavio ga je u Zagrebu, ne želi riskirati pogoršanje ozljede. Kapetan Bišćan žali se da ga boli list, pa će zacijelo i on propustiti susret u Unešiću.

- Bit će to pravi spektakl za domaćina, imat će priliku ugostiti hrvatskog prvaka. Svjesni smo da moramo biti ozbiljni, jer je Zagora već pokazala da zna iznenaditi. No, apsolutni smo favoriti i želimo sve riješiti u prvoj utakmici, tako da uzvrat u Zagrebu bude puka formalnost - kaže Ivanković.

Među kandidate vraćaju se oporavljeni Chago i Suarez, no malo je vjerojatno da će igrati. Ali će zato priliku dobiti Butina, Balaban, Šokota i Etto, neki od početka, neki će ući u igru tijekom utakmice. Ne zakomplicira li se što, na vratima će, prvi put nakon Praga, opet biti Butina, koji se oporavio od potresa mozga.

Inače, u trećeligašu Zagori igra brat Mate Maleša, mladog Dinamova veznjaka na posudbi u Lokomotivi.

- Nisam s Matom razgovarao o njegovu bratu i klubu iz Unešića. Znamo, uostalom, da će nas dočekati silno ambiciozni domaćini, puni želje i strasti, pokušat će napraviti i najveću senzaciju. To je, dakako, njihovo pravo, no mi im nećemo dopustiti novo veselje - kaže trener plavih i na kraju naglašava:

Stresovi u hodu
- Do kraja jeseni imamo još devet utakmica, igramo svaki treći dan. Nema, dakle, vremena ni za tugu, ni za veselje, stoga šokove i stresove proživljavamo u hodu. Ako je uopće londonski poraz s Tottenhamom stresan, ne vidim zašto je to pretjerani stres - retorički pita Ivanković.

I nije. Ali, način na koji je doživljen (pre)visok poraz, morao bi biti stresan ponajprije za - trenera.

Uz ozlijeđene Mandžukića i Drpića, te trećeg vratara Lončarića, u Unešić nije, zbog privatnih razloga, otputovao ni Hrgović. Jesu li ti “privatni razlozi” povezani s neugodnom situacijom u koju bi mogao dospjeti u Unešiću, Bojite li se da ga Hajdukovi navijači ne bi vrijeđali?

- Može li mu biti gore nego u Zagrebu? Ne može. Ne ide zbog privatnih razloga - kaže Ivanković.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije