Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVA NA PARKETU

Pogledajte Marija Hezonju u njegovoj dosad najboljoj NBA utakmici!

Mario Hezonja
Foto: Facebook
1/2
22.10.2015.
u 10:26

Slavili su Magici protiv Pelicansa 110:107, a Hezonja je zabio 19 uz 60 posto šuta iz igre

Mario Hezonja nastavlja sa sjajnim utakmicama u predsezoni NBA lige. U pobjedi njegova Orlando Magica 110:107, zabio je 19 poena za 28 minuta provedenih na parketu.

Popravio je pritom i onaj segment igre koji mu se zamjerao, a pod time se misli na postotak šuta. Ovaj put gađao je šest od deset, što znači da je bio na 60 posto i zaslužuje samo riječi hvale. Posebno jer je za tri poena gađao četiri od šest! Pridodao je koševima i četiri skoka te dvije asistencije, a svi skupa u momčadi moraju biti zadovoljni jer gostujući Pelicansi su ipak bili veliki favoriti.

Naravno, kod njih najbolji i najefikasniji bio je Anthony Davis s 33 poena i 16 skokova. A kod domaćih je najefikasniji bio Nikola Vučević s 24 poena i 14 skokova.

Sad Orlando čeka još samo jedna pripremna utakmica prije početka NBA sezone 27. listopada, odnosno njihove prve utakmice 28. listopada. Naime, za dva će dana odmjeriti snage protiv Memphis Grizzliesa i nakon toga kreće ono pravo. Nadajmo se da će Mario Hezonja biti na razini kao u predsezoni, ali i njegov Orlando, koji posljednjih sezona baš nije ostvarivao zapažene rezultate.

U prvom susretu NBA sezone Orlando će igrati protiv Washington Wizardsa na svom parketu.

>> Hezonja u Riju, ali ne na Olimpijskim igrama

>> Gledajte i uživajte: Hezonja priredio novi šou u NBA predsezoni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije