Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Hezonja u Riju, ali ne na Olimpijskim igrama

01.08.2015., Zagreb - U hotelu Panorama pocelo okupljanje kosarkaske reprezentacije. Mario Hezonja i izbornik Velimir Perasovic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
18.10.2015.
u 21:58

Mario se i na ovom susretu kandidirao za "play of the day" kad je spasio iz auta jednu vrlo tešku loptu, a odmah potom pogodio daleku dvicu.

Iako se s reprezentacijom nije uspio plasirati na Olimpijske igre, hrvatski košarkaš Mario Hezonja ipak je dospio u Rio de Janeiro. Njegov Orlando Magic odigrao je u Brazilu prijateljsku utakmicu protiv Flamenga (90:73) u čemu je 20-godišnji Dubrovčanin sudjelovao s devet koševa, tri skoka i jednom asistencijom u 18 odigranih minuta.

Mario se i na ovom susretu kandidirao za "play of the day" kad je spasio iz auta jednu vrlo tešku loptu, a odmah potom pogodio daleku dvicu. Inače, NBA klub je u Rio doputovao s čak 180 svojih ljudi, a igrači su posjetili najpoznatije lokacije kao što su kip Krista Otkupitelja, slavni stadion Maracana i plažu Copacabana na kojoj su igrali neku vrstu kombinacije nogometa i odbojke na pijesku.

>> Gledajte i uživajte: Hezonja priredio novi šou u NBA predsezoni

Komentara 1

HH
helgin@hogar
23:15 18.10.2015.

blago njemu, radi sto voli, uspjesan i dobro placen! ne znam igrat kosarku da bih mu na tome svemu bio zavidan! ali sam mu zavidan samo na jednom, a to je sto je miljama daleko od adezea i esdepea, ovog apsurdistana, sto kad sjedne na kavu nitko ne razglaba o drzavnim financijama, o nedostatku posla, o tome kako je vani i kako treba otici van, sto ne mora prelistat dvi trecine novina da dodje do sporta da nesto istinito procita, sto nece cijeli sport biti o mamicu, sto nece zatvoriti novine i buljit u prazno pusit i popit kavu do kraja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije