Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA ZVIJEZDA MRAVI
Povratak na članak

Mario Hezonja: Jordan me tražio da se fotografiramo!

- Tata se bavio vaterpolom, a ja sam "šarao" svuda dok mi nije rekao da je vrijeme da se odlučim za košarku - priča Mario

Komentari 3

HO
hotfishlake
10:57 21.04.2011.

jos jedna zasluzena pohvala drazenu, kad jordan to kaze onda to ima najvecu tezinu. steta sto je drazen prerano otisao, bilo bi jordanu jos teze! a ti mali samo naprijed.

VL
BE
belizar
14:07 21.04.2011.

eto, super. mali, pametu glavu i kad misliš da si zvijezda, pogledaj par tekmi dražena ili jordana, pa pogledaj koliko su trenirali da bi dosegli taj nivo! ako budeš radio 50% koliko su dražen ili jordan, imat ćeš je..u karijeru!

VL
AM
Amerikano
09:35 23.04.2011.

Danas stvarno svatko može biti novinar...na početku teksta piše da je kamp održan u Portlandu, pa onda u istoj rečenici \"u domu Charlotte Bobcatsa\"....obzirom da Bobcatsi dolaze iz Charlotte, grada u Sjevernoj Karolini, dok je Portland u Oregonu. Isto tako, ne znam kada je to Jordan igrao zajedno s Petrovićem....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.