Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJA

Mario Götze i Pierre-Emerick Aubameyang su želja Jürgena Kloppa za ljeto

Jurgen Klopp
Reuters/PIXSELL
06.03.2016.
u 12:30

Ostane li išta novca Klopp ga navodno namjerava potrošiti na golmana. Želje su Stokeov Jack Butland, ili Southamptonov Fraser Forster.

Jürgen Klopp dočekan je na Anfieldu kao spasitelj, no svaki malo bolji poznavatelj nogometa zna da je teško išta očekivati od ove sezone budući da njemački stručnjak nije birao igrače koji trenutno nose dres Liverpoola. Dok 'redsi' pokušavaju uloviti mjesto u Europskoj ligi sljedeće sezone Klopp slaže igračku križaljku, a engleski medijji pišu kako je na raspolaganje dobio okruglih 100 milijuna funti, odnosno 130 milijuna eura. 

Kako ističu na Otoku, Klopp uopće ne dvoji kako potrošiti novac. U glavnom fokusu su dva igrača iz Bundeslige koja bi digla Liverpool na stare slave. Mario Götze i Pierre-Emerick Aubameyang podcrtani su debelim flomasterom u Kloppovoj bilježnici i tek kada oni budu sigurni, Nijemac će vidjeti hoće li dobiti novac od kluba i za ostala pojačanja. 

Ostane li išta novca Klopp ga navodno namjerava potrošiti na golmana. Želje su Stokeov Jack Butland, ili Southamptonov Fraser Forster.

>> Više o Jürgenu Kloppu čitajte na Goal.com

>> Manchester City nakon drame protiv Liverpoola do trofeja u Liga kupu

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:01 06.03.2016.

Mario Götze i Pierre-Emerick Aubameyang su želja Jürgena Kloppa za ljeto a Kevin Kampl i Luka Zahović su želje duše, srca i gazde hrvatske svetinje gospodina Zdravka Mamića za budučnost GNK Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije