Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAKITIĆU HRVATSKA POMOĆ

Mario Gavranović drugi Hrvat u Schalkeu

Mario Gavranović
REUTERS
01.02.2010.
u 10:50

Felix Magath, trener i sportski direktor Schalkea, doveo je par sati prije zaključenja prijelaznog roka nogometaša u Njemačkoj i osmo ovozimsko pojačanje, Marija Gavranovića (20).

Za mladog je napadača švicarskog Xamaxa iz Neuchatela Magath, piše švicarski L'Express, isplatio Švicarcima milijun švicarskih franaka odštete (668.500 eura). S obzirom na to da je prošlog ljeta stigao u Xamax iz Yverdoona za samo 50.000 franaka, jasno je da mu je za samo šest mjeseci vrijednost skočila 20 puta.

- Bude li sve išlo po planu, Gavranović će nam pristupiti – izjavio je u nedjelju navečer za Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) Felix Magath (56).

Gavranović je u subotu navečer kao gost kluba u Gelsenkirchenu gledao domaću pobjedu (2-0) budućih suigrača protiv Hoffenheima. Još uvijek nije poznato koliko će dugotrajan ugovor dobiti, no za pretpostaviti je da će biti višegodišnji.

Gavranović je zasad nastupao za mlade selekcije Švicarskoga nogometnog saveza, ali još uvijek ima pravo odlučiti se za Hrvatsku, gdje je rođen i čiju putovnicu također posjeduje.

U 17 prošlosezonskih dvoboja za Xamax zabio je osam golova skrenuvši pozornost na vlastiti talent.

Nakon Rakitića, Schalke je tako doveo i drugoga švicarskog Hrvata u svoje redove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije