Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI S RIJEKOM

Dinamovce motiviraju komentari nakon poraza od Hajduka

Mario Cvitanović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
24.02.2018.
u 15:20

- Želimo se pokazati u pozitivnom svjetlu, kako dolikuje lideru prvenstva. Postoji velika želja i entuzijazam kod igrača, pogotovo nakon prošlotjednih komentara.

Dinamo sutra gostuje kod Rijeke u derbiju 23. kola HNL-a. Uoči puta u Rijeku, glavni trener Dinama, Mario Cvitanović održao je konferenciju za medije.

- Spremali smo se u skladu s mogućnostima i vremenskim prilikama koje nisu bile idealne. Čeka nas derbi utakmica, veselimo se, željni smo nogometa i željni smo pokazati što znamo. Ova utakmica neće biti lakša u odnosu na prethodne utakmice na Rujevici, jer Rijeka je kvalitetna momčad koja je zadržala kontinuitet. U fizionomiji i ideji nema bitnih promjena u momčadi Rijeke - rekao je Cvitanović i dodao:

- Želimo se pokazati u pozitivnom svjetlu, kako dolikuje lideru prvenstva. Postoji velika želja i entuzijazam kod igrača, pogotovo nakon prošlotjednih komentara. Vidim kod svojih igrača jasan stav, jasnu ideju. To me čini sretnim i ponosnim. S nestrpljenjem očekujemo derbi. 

Hoće li ova utakmica dati odgovor koliko je karakterna momčad?

 - Smatram da ne, jer svaka utakmica daje odgovore za sebe. Ne mijenjam mišljenje o svojim igračima nakon jedne utakmice, bilo da je ona pozitivna ili negativna. Ova utakmica dat će odgovore koje smo naučili iz svih ovih utakmica. 

Zdravstveno stanje igrača?

- Svi su zdravi i svi konkuriraju za utakmicu. 

Dinamo je u prošlom kolu izgubio od Hajduka.

- Naš pristup mora biti u skladu s našim imenom i našom pozicijom. Svaka utakmica mora donijeti apsolutni maksimum iz tog dijela. Rijeka je agresivna momčad, taktički uredna, kao takve ih respektiramo, ali gledamo sebe i našu igru. Inzistiram da primijenimo sve stvari koje treniramo. 

Tko je favorit na Rujevici.

- Ne dijelim utakmice da je netko favorit. Međutim, momčad koja se nametne znanjem, karakterom, stavom, energijom, s rješenjima ta će biti favorit. 

Vremenski uvjeti stvaraju probleme.

- Bit će isti uvjeti kako njima tako i nama. Profesionalci smo i to nas ne bi smjelo omesti

Komentara 4

BI
binki
17:07 24.02.2018.

Jel gazda tužan.ispala mu zvezda.

Avatar zagorac2
zagorac2
20:13 24.02.2018.

kad vi niste mogli ovako slabi Hajduk pobjedit nemate kaj trazit u rijeci

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
17:31 24.02.2018.

Jeftini spinovi "naših" drugova koji pale jedino maloumne štovatelje federacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije