Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIONALNA POBJEDA NAD TURKINJAMA
Povratak na članak

Marina Miletić može i nogom

Mira Topić, koju je izbornik Jurko vratio u reprezentaciju, uništila je turski blok Turkinje su ostale u čudu. Zar je to bila Hrvatska koju smo nedavno dvaput pobijedile s 3:0 u Europskoj ligi, kao da su se pitale.

Komentari 4

JO
jolly
06:53 25.09.2011.

Nije vratila s nogom nego rukom dok je ležala na podu. (Mrvec, mogao si gledati kad već pišeš izvještaj) Bravo cure!! Tako se bori za svoju reprezentaciju.

VL
Avatar double_D
double_D
08:00 25.09.2011.

bez obzira na to što novinar nije gledao...što se u odbojci može igrat i nogom?

VL
JO
jolly
08:33 25.09.2011.

double_ D.... može! Važno je da lopta ne padne na pod.

VL
PO
poncho
09:30 25.09.2011.

Klasicno nepripremljena momcad dala je maksimum jucer i pobjedila sa 3-0.Bojim se da svu srecu i znanje smo ispucali jucer.Danas bi moglo biti jako tesko.Ali svejedno srdana cestitka na bodovima i igri.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.