Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Basel

Marin Čilić uvjerljiv protiv Kanađanina Denisa Šapovalova

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
22.10.2018.
u 22:02

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić u 2. kolu ATP turnira u Baselu igrat će protiv Rumunja Mariusa Copila

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u 2. kolo ATP turnira u Baselu, on je u susretu 1. kola nadigrao Kanađanina Denisa Šapovalova sa 6-4, 6-2 za sat i 15 minuta igre.

Čilić je u dvoboju protiv Šapovalova prekinuo niz od tri poraza koji je počeo još u polufinalnom ogledu Davisova kupa protiv SAD-a prije gotovo mjesec dana.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Protiv mladog Kanađanina naš je tenisač odlično krenuo u dvoboj i osvojio prva četiri gema što zahvaljujući svojim odličnim udarcima s osnovne linije što pogreškama suparnika.

No, potom je Šapovalov uspio smanjiti broj pogrešaka te spojiti tri gema zaredom i približiti se na 4-3. Ipak, Čilić je usprkos slabom postotku ubačenog prvog servisa (u prvom setu imao je samo 44 posto ubačaja) uspio zadržati jedan 'break' viška i dobiti prvi set sa 6-4.

I drugi set Čilić je otvorio 'breakom', a mnogo boljim serviranjem nije dopustio Šapovalovu da se vrati u susret. Kada je Kanađanin kod rezultata 4-2 napravio dvostruku servis pogrešku na Čilićevu 'break-loptu' susret je bio odlučen, jer Čilić je uvjerljivo odservirao za pobjedu.

U 2. kolu Čilić će igrati protiv Rumunja Mariusa Copila.

Marin Čilić
1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije