Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međugorac bolji od Haasea
Povratak na članak

Marin Čilić spasio umaški turnir od katastrofe

S pobjedom nad Nizozemcem Haaseom (4:6, 6:4, 6:3), Marin Čilić spasio je umaški ATP turnir od katastrofe. Nakon pet eliminacija, Međugorac je jedini hrvatski tenisač koji je u Umagu prošao prvi meč

Komentari 4

H0
Hajduk_058
00:06 29.07.2011.

Svaka čast Marinu, ali je čudno kako se pored svih zastava vijori albanska bez srbijanske koja je sadašnji osvajač Davis cupa i imaju igrača broj 1 na svijetu. Zar će nastupati slijedeća godine Aljeti Azim.

VL
FO
FOISZ
01:13 29.07.2011.

Mnogo je Marin ljep na ova sljika. Nema što. Svaka bi ga na bakljava pozvala. A kako tek reketom maše, ma što 0-40, ne brini - i to će da izgubi sa tri povezana neprisiljena greška i sa forhend i bekend. Mnogo je stabiljan psihički, a fizički kako izgljeda ne treba da trošiš reči - pogljedaj sljika i sve će da ti bude jasno! A aljbanska se zastava vijori jer je sljužbena posljastičarna od umaški turnir u vljasništvu vljasnika Aljbanske narodnosti pa su ju njemu u čast tu objesili. I srbijanska zastava se vijorila alji ju je u napadu besnila skinula ljutita žena od sljužbeni posljastičar od umaški turnir i odnela ju je u nepoznati pravac...

VL
SE
serđo
08:14 29.07.2011.

kako katastrofa da je monegašanin ispao? pa zar ne nastupaju tamošnja domaća braća đokice?

VL
MA
marelica
09:18 29.07.2011.

@FOISZ Kako god - ljepši je od Jelene Janković. Ali, doduše, to nije teško.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.