Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napredak u poretku

Marin Čilić skočio na 13. mjesto, Ivan Dodig 26. u paru

'01.08.2012., Engleska, London - Olimpijske igre London 2012.Parovi, Marin Cilic i Ivan Dodig - Johan Brunstrom i Robert Lindstedt.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
20.08.2012.
u 22:18

Drugi naš igrač u prvih 100 Ivo Karlović pao je deset mjesta i sada je 75. na svijetu. Ivan Dodig također je ubilježio pad pa je sada na 118. poziciji.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić napredovao je za tri mjesta na ATP ljestvici i sada je 13. igrač svijeta. Drugi naš igrač u prvih 100 Ivo Karlović pao je deset mjesta i sada je 75. na svijetu. Ivan Dodig također je ubilježio pad pa je sada na 118. poziciji, ali u paru je 26. na svijetu nakon polufinala Cincinnatija.

Prvi igrač svijeta je Roger Federer, slijede Đoković, Nadal, Murray, Ferrer, Tsonga, Berdych...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije