Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Marin Čilić pun naboja: Zaželio sam se reprezentacije, već dugo nismo bili u akciji

Svečani doček hrvatskih zlatnih i srebrenih tenisača iz Tokija
Luka Stanzl/PIXSELL
23.11.2021.
u 21:19

- Novi format Davisova kupa donio je neke nove stvari, iako nam možda još nisu sjele. Svi smo još vezani uza stari Davisov kup, domaćinstva i gostovanja.

Dvorana Pala Alpitour u Torinu otvorit će u srijedu svoja vrata za treninge reprezentacija jedne od skupina završnog turnira Davisova kupa, no u tom se gradu trenira i prije toga. Na istoj podlozi na kojoj će se igrati mečevi (GreenSet), vježba se pod balonom, a među prvima su novu podlogu isprobali Nino Serdarušić i Borna Gojo.

– Podloga je ugodna, umjereno brza – ocijenio je Serdarušić.

Marin Čilić priključio se nacionalnom timu nešto poslije, na sličnoj je podlozi trenirao u Monte Carlu. A na upit novinara da prokomentira promjene u Davisovu kupu, kazao je:

– Novi format Davisova kupa donio je neke nove stvari, iako nam možda još nisu sjele. Svi smo još vezani uza stari Davisov kup, domaćinstva i gostovanja. Mi smo jako motivirani, čekaju nas dvoboji s Australijom u četvrtak i s Mađarskom u nedjelju i vjerujem da možemo napraviti solidan iskorak. Naš je cilj proći skupinu, ući u četvrtfinale, a dalje što bude – kazao je Čilić, još jednom pohvalivši ozračje u reprezentaciji.

– Uvijek mi je zadovoljstvo biti dio momčadi, već sam se zaželio toga jer smo posljednji put igrali još u ožujku prošle godine protiv Indije. Ozračje je sjajno, svi uživamo: treneri, stručni stožer, igrači... Nadam se da će biti i naših navijača – poželio je Čilić.

U međuvremenu su Pavića i Mektića primili u Juventusu, fotografirali se s njima za svoju klupsku stranicu i poklonili im svoje majice. Pavić je navijač torinskog kluba od malih nogu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije