Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADRIA TOUR

Marin Čilić negativan na koronavirus, pogledajte njegovu poruku

Zadar: Čilić nakon dramatične završnice izgubio od Zvereva
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/10
22.06.2020.
u 10:09

Još jednom hvala svima na podršci i upitima o mom i zdravlju moje obitelji. Svima vam želim da ostanete zdravi! - poručio je Čilić

Nakon sinoćnjeg prekida Adria Toura zbog pozitivnog nalaza na koronavirus bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, a nakon što je potvrđeno da je zaražen i naš Borna Ćorić, javnosti se obratio i Marin Čilić koji nije pozitivan na COVID-19. 

- Nakon sinoćnjeg razvoja događaja u Zadru i prekida Adria Toura, želim Vas obavijestiti da sam u najkraćem mogućem roku napravio test na virus COVID-19 i da je moj nalaz negativan. Iako nemam nikakve simptome koji se povezuju uz korona virus i vjerujem da svi oni koji su posljednjih dana bili sa mnom u kontaktu nemaju razloga za brigu, otići ću u samoizolaciju 14 dana, jer unatoč negativnom rezultatu testa, važno je da svi pomognemo smanjiti mogućnost širenja eventualne zaraze. Sve upute vezane za samoizolaciju poštovat ću u potpunosti te ću pažljivo pratiti razvoj situacije. Bude li ikakvih promjena pravovremeno ću sve obavještavati.

Još jednom hvala svima na podršci i upitima o mom i zdravlju moje obitelji. Svima vam želim da ostanete zdravi! - poručio je Čilić. 

>>> Pogledajte što je Ćorić rekao o nastupu na US Openu

 

Ključne riječi

Komentara 2

RS
rasta sev
11:21 22.06.2020.

Uvijek smo pametni poslije, zašto ne razmišljamo bar korak unaprijed.

KO
KOMEntar
10:30 22.06.2020.

E moj Marine,vidilo se na press konferencije da nisi bas tamo svojom voljom!Zdrav bio i sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije