Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Monte Carlo

Marin Čilić nastavio s rasprodajom ugleda

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
16.04.2019.
u 15:35

Nije sramota izgubiti od Pelle, posebno sada kada Argentinac bilježi svoje najbolje plasmane, ali način na koji Marin gubi pomalo je obeshrabrujuć

Marin Čilić doživio je i treći poraz u nizu, dogodilo mu se to u drugome kolu Masters 1000 turnira u Monte Carlu, a bolji od njega bio je 28-godišnji Argentinac Guido Pella sa 6:3, 5:7, 6:1.

Marin je tako, kad je ova godina u pitanju, ušao u minus - ima četiri pobjede i pet poraza. 

Nije sramota izgubiti od Pelle, posebno sada kada Argentinac bilježi svoje najbolje plasmane, ali način na koji Marin gubi pomalo je obeshrabrujuć.

Vidi se da je daleko od najbolje forme i možda bi mu bilo bolje da uzme podulju stanku i pripremi se za neku višu razinu tenisa. Ovako samo rasprodaje ugled Grand Slam pobjednika, nagrada od 33.635 eura i nije neka nadoknada za to.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Bud Humski
Bud Humski
16:39 16.04.2019.

Doslo vrijeme da se vise posveti igri u parovima... tu ga barem njegov suigrac ponekad moze izvuci...

ČE
četverac
20:31 18.04.2019.

Ne mora se pojaviti, može biti i ozlijeđen. Pa, Federer preskoči cijelu zemljanu sezonu bez problema.

QQ
qqq
16:29 16.04.2019.

Da loše igra, ali morao se pojaviti, jer to je pravilo za masterse, a brani i dosta bodova. Čilić je svoje najveće uspjehe napravio, a to nije malo. Sad dolazi puno maldih koji su jedanko dobri ili bolji u igri kao i on, ali još malo jači u glavi. Milsim da se više neće vraćat u top 10, a i Borna ga uskoro prestiže, kad potone od izgubljenih bodova do RR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije