Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK NIJE IŠLO

Marin Čilić izgubio pa oduševio navijače u Tel Avivu: 'Bilo mi je sjajno, ovdje sam proslavio rođendan'

ATP 250 - Tel Aviv Open
NIR ELIAS/REUTERS
02.10.2022.
u 19:55

Čilić nije uspio uzeti Tel Aviv Open ali je pokupio simpatije od navijača.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić nije uspio osvojiti 21. ATP titulu u Izraelu gdje ga je svladao Novak Đoković.

Slavni srpski tenisač slavio je 2:0 u setovima, naš igrač imao je nekoliko šansi, ali ipak nije mogao napraviti niti jedan break. 

Međutim, iako je izgubio u finalu svojim izjavama je zaradio gromoglasni pljesak od strane publike u Tel Avivu. 

- Bio je ovo odličan tjedan za mene, ovdje u Izraelu sam proslavio rođendan - rekao je Marin pa dobio gromoglasan pljesak s tribina.

- Nisam imao priliku slaviti s puno ljudi, ali drugi put vas častim pićem. Bio je sjajan tjedan, čestitke Novaku na sjajnom turniru - rekao je Čilić.

Čilić je u Tel Avivu dočekao svoj 34. rođendan, finale turnira je svakako lijep poklon, ali još ljepši bi bio da je uspio uzeti novu titulu, ali nije uspio ostvariti treću pobjedu nad Noletom u 21. međusobnom meču. Također je i napredovao na ljestvici pa će biti 14. igrač svijeta što je sjajan uspjeh. 

>> Roger Federer objavio kraj karijere

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije