Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brbićevo pismo navijačima
Povratak na članak

'Pozivam vas da zajedno nastavimo hodati kroz Churchillov pakao'

Nakon veličanstvenog prosvjeda na Rivi došlo je do izmjena i dopuna Zakona o sportu koji je prije nekoliko dana stupio na snagu, a o čijim ćemo efektima suditi tek u godini koja dolazi, poručuje Brbić.

Komentari 16

VR
vrijemeleti
13:20 13.02.2016.

Prodao sve sto je mogao za male pare, npr. Caktasa za milju eura , a Dinamo odbija 2,5 milje za juniore koji nisu odigrali ni minute službene seniorske utakmice. Još da Mamić nije maznjavao lovu iz kluba Dinamo bi bio sto puta jači od Hajduka

VL
HR
Hrabraja
11:51 13.02.2016.

Kakav lik, rasprodaju pola momcadi uzmu pare, a onda im je netko treci kriv jer se bore za ostanak. Only in Croatia.

VL
DM
Dmitar1.
11:52 13.02.2016.

Projekt "Naš Hajduk - tuđa dica" pod sloganom DUG NIJE TICA !

VL
RI
rijecanin84
11:42 13.02.2016.

Ovaj Brbic je zbilja ridikul

VL
PE
perfa57
12:39 13.02.2016.

Na kraju će biti 3. i to proglasiti velikim uspjehom, kao što je Milanović poraz na izborima proglasio pobjedom.

VL
ED
europski dinamo
11:35 13.02.2016.

Drugarstvo!!!!! hahaha

VL
LI
list68
13:16 13.02.2016.

Nema ništa od Hajduka, dok ne bude bio prodan jednom gazdi, kakvi navijači, kakvi bakrači, nema od toga ništa. Hoće li navijači ulagati u klub, i da hoće ne mogu jer nemaju. Dakle treba naći gazdu koji će biti spreman ulagati u klub, a shodno tome, naravno i zarađivati na klubu, ali u skladu sa zakonima Republike Hrvatske.

VL
DO
dodotatino
18:03 13.02.2016.

Istina Brbljiću, još je hod kroz pakao. Zaboravio si na velike izazove za Vas i političke elite a to je pisanje novog Zakona o sportu. Ovaj je napisan da se pokuša s....t Dinamo i Mamića ali morate izmisliti i nešto za Rijeku. Obzirom kako vodite klub, vrijeme vas jede pa onda izmjene zakona i za braću Žužul i Split jer i oni će vas preskočiti dok vi narodu mažete oči. Jedini izlaz da sve vi izbacite iz lige, ili možda još bolje da se ubacite u žensko prvenstvo jer i tako samo kmečite i plačete ko p...e. kme kme, Jedan kme jedan glas

VL
ST
staromlad
23:20 13.02.2016.

"Pozivam vas da zajedno nastavimo put kroz pakao" - g. Brbiću, kakav pakao?pakao za 30 000,00 kn mjesečno? Trebali biste se okaniti jeftine demagogije i odgovoriti na pitanje tko Vam je kriv što rasprodajete svoje najbolje igrače za sitnu lovu.. Odgovoriti na pitanje, zašto ste prije Dinamo optuživali da prodaje dicu, a Balića sa 18 god. prodali brže bolje u Italiju, dok recimo za Vlašića čekate samo najbolju priliku te će te ga isto takoprodati kao dijete.

VL
DU
Deleted user
16:07 13.02.2016.

Kaj je ovo hajdukovo glasilo.

VL
BU
budagigo
13:05 13.02.2016.

Sve je to divna i krasna demagogija međutim matematika je neumitna,a ona kaže da haYdUk ne slavi 105 rođendan buduči je hajduk ugašen 1941g.1944g.na visu je utemeljen prvi partizanski klub sastavljen večinom od dalmatinaca koji su umjesto u borbu sa njemcima,ustašama i četnicima kukavno zdimili na vis svi bežanci koji su se kukavno sklonili na vis pokušavali su tamo biti korisni i zabavljati partizansku vrhušku kako nebi dobili kopito sa otoka,pa su se tako osnivala partizanska kazališta,isl.zabavne sekcije,a među njima i nogometna sačinjena od onih koji su znali nešto o nogometu.na visu su logično je prevladavali dalmatinci pa tako i u nogometnoj sekciji.kada je sekcija prerasla u prvi partizanski nogometni klub po oslobođenju je trebao biti domačin u beogradu,ali dalmatincima se nije išlo u beograd te su kuknjavom i kmečanjem što im je oduvijek najbolje išlo uspjeli isfehtati da ostanu u dalmaciji,splitu i da si nadjenu ime kluba ugasloga 1941g.sva ostala bajka o haYdUku u partizanima je komunističko partizanska izmišljotina u službi promiđbe partije,koja se najlakše pobija zdravom logikom.naime ako si toliko bio željan priključiti se narodno oslobodilačkoj borbi kako tvrdi partijska promiđba iz toga vremena što si išao na vis?tamo nije bilo borbi.to je kao za domovinskoga rata da si otišao u njemačku.poznata minken bojna.

VL
GA
gadimise
11:42 13.02.2016.

Sretan vam rođendan. Muka mi je gledati i čitati o izborima, kodeksu, članovima kluba, skladu navijača i uprave kluba. Dok mi u zagrebu imamo kriminalca ovi dole uživaju i tu nam se k.....e sa festivalom demokracije bla bla... još malo pa će valjda i u mom dinamu biti tako. Za dinamo bez mamića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.