Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nisu iskreni'

Brbić: Nisam zadovoljan, HNS nema volje raditi na poboljšavanju odnosa s Hajdukom

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
25.04.2015.
u 09:04

Brbiću je smanjena kazna i ukinuta suspenzija, ali on je i dalje nezadovoljan odnosom prema Hajduku

Hrvatski nogometni savez jučer je smanjio kaznu predsjedniku Hajduka Marinu Brbiću koji od toga trenutka ponovno može raditi u nogometu. Brbić je prvobitno kažnjen suspenzijom od godinu dana, ali mu je jučerašnjom odlukom arbitraže HNS-a kazna smanjena na četiri mjeseca, a to je razdoblje koje je već prošlo pa on ponovno može nesmetano obnašati dužnosti u nogometu!

Istovremeno je odbijena žalba na povrat tri oduzeta boda Hajduku, zbog čega je Brbić nezadovoljan.

- Nisam zadovoljan, HNS je ovime pokazao nedostatak dobre volje za poboljšavanje odnosa s Hajdukom. Za ovaj prekršaj zapriječena je kazna oduzimanja jednog od šest bodova, a obzirom da je ovo prvi ovakav slučaj, time i prva naša kazna, očekivao sam da će nam smanjiti i taj dio. No očito da HNS nije u potpunosti iskren kad je u pitanju najava kako žele uspostaviti bolje odnose s našim klubom, prenose 24 sata Brbićevu izjavu.

>>Odnosi sve bolji, Hrvatski nogometni savez smanjio kaznu Marinu Brbiću!

Komentara 20

DH
dalibor.hren
09:34 25.04.2015.

Brbić je radio i za vrijeme suspenzije, a rezultat se vidi!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
09:36 25.04.2015.

Ajde ne ken......nema bodova kad ne želiš igrati . Koliko medijskog prostora za dangubu , strašno .

DR
draxy
09:43 25.04.2015.

Ovaj svađom sa HNS-om želi skrenuti pažnju sa pravog stanja u kakvom se nalazi Hajduk.Znači služi se taktikom koju zadnjih par godina koriste kukurikavci na vlasti pa bi mogao i proći kao oni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije