Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI IZ HAJDUKA
Povratak na članak

Marin Brbić: Imao sam plan do 2019., sada se plašim krize

– Kada sve zbrojim, realno gledajući, ako se sve ostvari, Hajduku će poslije mene na računu ostati desetak milijuna kuna. Tu ne ubrajam dug prema Gradu, koji iznosi oko 24 milijuna kuna, a bili smo blizu dogovora da taj novac prebacimo kao ulaganje Grada u budući Hajdukov kamp – rekao je Brbić.

Komentari 16

ZD
Zdravkecmali
21:04 08.04.2016.

Odlazi šef recepcije i legenda Barcelone B. Bit ce manje smijeha ali tko zna, možda nam dođu još smijesniji klaunovi. Sa klubom iz Splita se nikad ne zna

VL
ZD
Zdravkecmali
20:29 08.04.2016.

Festival demokracije..nekad da a nekad uzme. Brba &gogi u šoku. Hahaha. Cirkus kolorado se nastavlja

VL
Avatar tgprisoje
tgprisoje
20:34 08.04.2016.

Šteta strašan barba

VL
BR
braveheart11
22:27 08.04.2016.

Brba...idemo zbrajati. dakle 4 godine pomnozimo sa 12 mjeseci te dobijemo 48. e sada 48 mjeseci pomnozimo sa 35000 kuna i dobijemo oko 1 536 000 kn. dakle dobio si za 4 godine milion i pol kuna,to nije sve .... dodajmo oko 350 000 otpremnine dodjemo do cifre od oko blizu 2 000 000 kn. dakle Hajduk,klub koji je grcao u dugovanjima i zbog kojega su navijaci odvajali zadnje kune da pomognu, svoju ljubav si naplatio sa dva miliona kuna. Idemo opet zbrajati..... Split klub koji nije imao reprezantivaca i klub koji je od dva igraca utrzio oko cca sedam miliona eura sto je oko pola dugovanja Hajduka.... itekako je bolje prosao bolje nego klub koji si ti vodio Brbicu. prodao si deset igraca za te novce. Brbicu nemoj se ljutiti ali ja ti ne bi dao niti da mi ovce prodajes. Toliko o tvojoj sposobnosti.

VL
MA
magnum2013
09:07 09.04.2016.

Vrlo su zanimljive ideje o poslovanju Hajduka. Dugove gradu prebaciti kao ulaganje grada u kamp! Što to znaći? Novac je potrošen i nema ga više. Sada Hajduk gradi kamp i taj novac će biti obračunat kao da je grad za kamp uložio 25 milijuna kuna, a ustvari nije. To znači da će se sakriti 25 mil kuna kao otplaćeni dug, a za te novce ništa se u kampu neće izgraditi. Dužan si nekome 25 mil, onda napraviš jedno igralište, svlačionicu i sanitarni čvor koji vrijede zajedno nekoliko milijuna kuna, a po obraćunu sve to na kraju košta cca 30 mil kuna. Jesu li i do sada svojim poslovanjem radili isto i tako smanjili dug kluba? Drugo, što nam je najdraže! Odlazi čovjek koji je zadnje četiri godine unazadio odnose Hajduka sa ostalim klubovima i institucijama u nogometu, a na kraju je sve to štetilo jedino Hajduku. Prije početka prvenstva Brbić je najavio osvajanje prvenstva i kupa. Naravno od toga nije bilo ništa, a zbog neznanja i nemoći našli su krivce van kluba. No nije tu Brbić jedini u Splitu. Pogledajte gradonačelnika Baldazara. Prije nekoliko mjeseci vidio je šansu kako se odmetnuti od Partije i naći neko drugačije gnijezdo i tako pokušati sakriti rabote. Opet je sve palo u vodu. Na kraju se ipak moramo zapitati: Kako sve to funkcionira u Splitu? Imaju Hajduk koji ne osvaja ništa, a svojim ponašanjem su postigli da ih nevoli skoro nitko. Spore se sa svima, a grad do danas nije ni Arenu završio, a smijurije oko Arene su nam poznate. Na kraju, dalmatinaca u Zagrebu ima po broju skoro kao i u Splitu. Tu se školuju, rade, žive i nitko ih ne dira. Kao odgovor spličana i dokaz ljubavi prema Zagrebu i svima nama čuli smo sa južne tribine u polufinalu Kupa: Ubij ubij Purgera! Kad vidimo sve ovo nelijepo tko zna na kraju kakove je to Brbić imao planove do 2019 godine?

VL
DU
Deleted user
00:12 09.04.2016.

Gle facu našeg Brbija hahaha. Rođen za one američke komedije.

VL
Avatar JMslbrod
JMslbrod
06:50 09.04.2016.

Tko god svi nasljeduju dugove ,pa tko to vraca,dajte da budemo amaterska liga i rijeseno jer ovo je samo bacanje novca.

VL
DU
Deleted user
20:36 08.04.2016.

da cirkus kolorado u Poljudu i cirkus od kuba u Maksimiru sa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.