Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČELE PRIPREME

Brbić: Hajduk želi Kup i borbu za naslov

Hajduk
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
11.01.2016.
u 19:24

– Dat ćemo sve od sebe pojedinačno i kao ekipa da ovogodišnji HNL napravimo zanimljivim i da to bude troboj za titulu prvaka – poručio je Milović.

Predsjednik Uprave nogometnog kluba Hajduk Marin Brbić danas je najavio kako će se u proljetnom dijelu sezone taj klub boriti za osvajanje Hrvatskog nogometnog kupa, a želi biti i prvak Hrvatske.

– Želja nam je osvojiti Hrvatski kup i biti prvak Hrvatske – rekao je Brbić novinarima prvog dana priprema momčadi za proljetni dio sezone.

Službeno je potvrdio kako je novi igrač Hajduka argentinski napadač Leandro Nicolas Velez (24).

– Hajduk je doveo Veleza kao pojačanje i očekujem da će on to doista i biti – kazao je Brbić. Dodao je kako je Velez doveden u Hajduk bez odštete jer je bio slobodan igrač kojeg je pratila Hajdukova skautska služba, a "zeleno svjetlo" za njegovo dovođenje dao je sportski direktor kluba Goran Vučević.

Trener Hajduka Damir Burić je istaknuo kako je Velez  profil igrača kakav je Hajduk tražio.

– On je polivalentan igrač i nadam se da će nas svojom igrom i znanjem popuniti na pozicijama koje nam trebaju – kazao je Burić.

Kapetan Hajduka Goran Milović istaknuo je kako je uoči početka priprema za proljetni dio sezone trener Burić nogometašima rekao da moraju podignuti igru na višu razinu. Hajduk je jesenski dio sezone završio na trećem mjestu ljestvice sa šest bodova zaostatka za prvoplasiranim Dinamom i četiri boda za drugoplasiranom Rijekom. Milović je istaknuo kako Hajduk ima ambicija boriti se za vrh prvenstvene ljestvice.

– Dat ćemo sve od sebe pojedinačno i kao ekipa da ovogodišnji HNL napravimo zanimljivim i da to bude troboj za titulu prvaka – poručio je Milović.

Uvodni dio priprema za proljetni dio sezone momčad trenera Damira Burića odradit će u Splitu, a od 26. siječnja do 5. veljače Hajduk će boraviti u Turskoj, u Beleku.

>> Pola Vlade na odlasku navija za Hajduk. Milanović, Ostojić, ja...

Komentara 11

Avatar peet
peet
19:37 11.01.2016.

I ja zelim svasta,(novi auto, komada od zene, neki faks) ali kad bolje razmislim nerealan sam..Ja jos nisam nasao krivca za sve to sto nemam .. Lako tebi brbljo, ti znas tko je tebi kriv za sve--Mamic i HNS, hahaha

CE
cenzura
19:40 11.01.2016.

Jedino kad bi Rijeka i Dinamo istupili iz lige onda Hajduk može nekaj osvojiti. Ovako i s ovakvim vodstvom nikaj!

MA
..Marsijanac
20:29 11.01.2016.

Želja nam je osvojiti Hrvatski kup i biti prvak Hrvatske - rekao je Brbić >>>>. ha,ha,ha,Izgleda da ovaj Brbljic dobiva 3x vecu placu od Mamica ,samo da nas uveseljava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije