Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marin brbić:

'Hajduk neće biti prvak tako skoro...'

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
29.05.2015.
u 11:30

Kad liga bude poštena i kad se promjene odnosi, onda ćemo biti prvaci, kaže predsjednik Hajduka.

"Hajduk će biti prvak kad se promjene odnosi. Kad liga bude poštena, kad se ne bude posuđivalo igrače sestrinskim klubovima, kad suđenje bude pošteno, kad u svim reprezentacijama budu igrali najbolji. Sigurno je da to neće biti baš tako brzo", rekao je Marin Brbić za 24sata u povodu 10. godišnjice otkako je Hajduk posljednji put bio prvak.

A bi li mijenjao sve dobro što je napravio u Hajduku (smanjenje duga, rješavanje 90 sudskih sporova) za jedan naslov?

"Na prvu bih rekao da, ali kad malo promislim – ne. Napravili smo sve preduvjete da klub dugoročno posluje stabilno."

Predsjednik bilih ne žali što Hajduk nije odigrao derbi protiv Dinama.

"Opet bismo to napravili. Platili smo skupu cijenu, ali nešto se pokrenulo u odnosima s HNS-om."

Brbić kaže da će ime novog trenera objaviti u ponedjeljak, a objasnio je i koliko su čekali Reju.

"Točno 20 sati od kada smo dogovorili uvjete na ručku u Rijeci."

Balića i Vlašića ne bi prodao ni za pet milijuna eura.

"A što ako vam kažem da sam prije nekoliko dana odbio takvu ponudu? Moj stav je da svaki od njih mora biti prodan za rekordan transfer u povijesti Hajduka."

>>Zašto splitski derbi sudi Zagrepčanin, a Dinamo - Rijeka Splićanin?

Komentara 6

TO
tomo300ac
12:22 29.05.2015.

"Kad liga bude poštena" Valjda kao 2005. kad su osvojili zadnji naslov. Zadnja utakmica protiv Varteksa na poljudu. Sudac Željko Širić kojem su tada još plaćali za pošteno suđenje. Hajduk pobjedi 6:0 a trener Varteksa Ćiro dvije minute nakon tekmeme na presici postaje trener Hajduka. Sve čisto i pošteno. Koliko je Hajduk "pošteno" osvojio dva zadnja prvenstva 2004. i 2005. najbolje govore njegovi euro nastupi tada na ljeto. 2004. su ih izbacili amateri iz irskog Shelbourna a 2005. im je Debrecen uvalio 8 komada. Te 2004. Hajduk izbacuju amateri a Dinamo do Božića igra europsku ligu. To je još bilo vrijeme kada su hajdukovci sucima nudili zemlju na Braču.

Avatar dosadni
dosadni
12:01 29.05.2015.

koji je to lik 😫

WO
wormeaten
13:36 29.05.2015.

Neka mi gosn Brbljić objasni kojom to kvalitetom Hajduk konkurira Dinamu i Rijeci? Na temelju kojih to sportskih parametara i Hajdukovih rezultata temelji takve izjave? Da vas podsjetim Hajduk je ovog proljeća jedna od najlošijih ekipa HNLa od koje susu lošiji samo Osijek i Istra i to ponajprije zbog par više sretno izborenih pobjeda poput one zadnje protiv Zagreba gdje su u potpunosti nadigrani i nezasluženo pobjedili i izborili Europu. Europu u kojoj će ponovo biti najlošiji predstavnik HNLa po osvojenim bodovima kako to i jesu već godinama i čime samo demantiraju sve što je dotični izrekao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije