Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvala stručnjaka

'Sammir briljira u Kini, spreman je i jednostavno nezaustavljiv!'

Sammir
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
30.01.2016.
u 10:11

"Čitam i pratim što se događa u Kini, stvarno se tamo ulaže nevjerojatan novac. Ove brojke i ovi transferi djeluju zastrašujuće"

Kineski nogometni klubovi za sada dominiraju zimskim prijelaznim rokom. Ovakav scenarij donedavno je bio gotovo nezamisliv, Kinezi nikada nisu mogli (pa niti financijski) parirati najvećim europskim klubovima. No, sada je pak druga priča, u Kinu su ove zime otišle velike zvijezde poput Ramiresa, Gervinha, Guarina... I to za ozbiljan novac!

Kineski su prvoligaši ove zime potrošili 155 milijuna eura na razna pojačanja, drugoligaši su za sada potrošili "tek" 48 milijuna eura. A kineska Superliga tako je potrošila čak više i od engleske Premier lige!

"Čitam i pratim što se događa u Kini, stvarno se tamo ulaže nevjerojatan novac. Ove brojke i ovi transferi djeluju zastrašujuće. Pa samo pogledajte koliko brazilskih reprezentativaca danas igra u Kini i sve će vam biti jasno" kazao je Marijo Tot u razgovoru za Goal.com, hrvatski stručnjak koji je do 31. prosinca 2015. godine sjedio na klupi tamošnjeg prvoligaša Changchun Yataija.

A kakav je Sammir u Kini?

"Nezaustavljiv! Bili smo često u kontaktu, on je imao sezonu iz snova. Trenirao sam ga u Dinamu i znam ga odavno, ali nikada ga nisam vidio u takvom izdanju. Spreman je i sretan, igrao je briljantno.

>>Veznjak Chelseaja odlazi kod Sammira u Kinu

>>A što je još Marijo Tot rekao o Sammiru, o kineskoj ligi, Hrvatima u Kini i kako je on tamo završio, pročitajte na portalu Goal.com.

Komentara 9

PK
PKE
12:59 30.01.2016.

Čačiću! Molim lijepo! Pozovi ga za prijateljske tekme protiv Izraela i Mađarske da sami procijenimo jel briljira. Ako igra dobro onda OK, ako ne onda doviđenja.Nikada nije dosta kvalitetnih veznjaka.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
11:23 30.01.2016.

Sammir je klasa, mislim da je konačno shvatio da bez "sportskog života" nema velika dostignuća. Da se slučajno vrati u Dinamo hajduče bi opet ostale u svlačionici hehe

JA
jankoja60
14:31 30.01.2016.

Trebao bi dobiti priliku u reprezentaciji, ali ne samo 20minuta kao prije,tako se nemozr dokazati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije