Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emisija Klub prvaka

Marijan Kustić prvi put o svom novom angažmanu

Pula: Komemoracija za Branka Bubića Bubu
Srecko Niketic/PIXSELL
14.07.2022.
u 07:40

Današnja emisija bavit će se početkom Supersport Hrvatske nogometne lige, a o mogućem povratku koronavirusa u HNL govorit će prof.dr.sc. Dragan Primorac

 

Emisija Klub prvaka, autora i voditelja Andreja Maksimovića, danas (18 i 23 sata na Sportskoj televiziji) bavit će se početkom Supersport Hrvatske nogometne lige.

U emisiji pogledajte veliki intervju s prvim čovjekom  hrvatskog nogometa Marijanom Kustićem, koji je među ostalim prvi put govorio i o svom angažmanu u Hrvatskom olimpijskom odboru. 

Također, u emisiji ćete moći čuti i zanimljiv razgovor s prof.dr.sc. Draganom Primorcem, koji je otkrio kako se pripremaju na mogući povratak koronavirusa u Hrvatsku nogometnu ligu.

Dvojac komentatora u emisiji također će se baviti hrvatskim nogometom. Novinar Večernjeg lista Tomislav Dasović "secirao" je svakog od deset prvoligaša, a Ivica Medo iz portala gol.hr otkrio je što će donijeti promjena modela natjecanja u rangovima ispod Supersport Hrvatske nogometne lige.

Sve to pogledajte danas u 18 i 23 sata (repriza) na Sportskoj televiziji.

 

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
09:12 14.07.2022.

pa šta se tu ima govoriti.. HDZ-ov potrčko, instalirali ga, dok bude slušao je tamo, kada prestane će ga ugasiti kao opušak..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije