Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽIO UEFU ZBOG KLEVETE

Marić odbio nagodbu s Uefom, Platini mu nudio 10.000 eura

Bruno Marić Rusanova HNS (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
28.03.2014.
u 22:45

Uefa je, naime, ponudila podcjenjivačkih 10.000 eura za nagodbu, što su Gredelj i Marić odmah ljutito odbili i napustili hotel Sheraton u kojem se održao sastanak!

Propao je prvi pokušaj nagodbe između Uefe i našeg nogometnog suca Brune Marića. Podsjetimo, Marić je tužio Uefu jer mu je spominjanjem imena u nečasnim radnjama (namještanje utakmica) u kojima nije sudjelovao nanesena šteta te su mu povrijeđeni čast i dostojanstvo. Marić je tražio javnu ispriku Uefe ili odštetu od milijun eura, održano je već nekoliko sudskih rasprava, a u petak je u Zagreb doputovao i predsjednik Uefine Disciplinske komisije Emilio Garcia koji je s Uefinim odvjetnikom Rankom Tomaševićem trebao sklopiti eventualnu nagodbu s Marićem i njegovim odvjetnikom Vladimirom Gredeljom.

Međutim, sve je završilo fijaskom! Uefa je, naime, ponudila podcjenjivačkih 10.000 eura za nagodbu, što su Gredelj i Marić odmah ljutito odbili i napustili hotel Sheraton u kojem se održao sastanak! Prema našim informacijama, Uefin je odvjetnik stalno ponavljao da Uefa nije kriva i da se neće ispričati ni platiti milijun eura.

No, ako je tako, zašto je onda uopće ponudila i tih 10.000 eura!? Čini se da nastavak procesa najviše odgovara baš Uefinu odvjetniku (Gredelj je bio spreman na pristojnu nagodbu), koji, dakako, dobro naplaćuje svaku parnicu. Ovaj će se proces uskoro nastaviti na sudu.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

>> Sudac Bruno Marić traži od Uefe milijun eura odštete za duševne boli!

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
08:18 29.03.2014.

sicilijanska mafija je bila mila majka prema ovima sto danas vladaju u svijetu a posebno UEFA i FIFA.

Avatar Zizou10
Zizou10
09:04 29.03.2014.

10000 € za izgubljeno dostojanstvo i mogućnost napretka. Čovjeku su uništili karijeru i sada se žele nagoditi kao kumice na placu. Toliko o tome kakva su gospoda i koliko je ozbiljna organizacija ta UEFA. Mariću ako treba do Haaga onda do Haaga. Podrška od nas!

DU
Deleted user
10:19 29.03.2014.

Mariću prodana dušo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije