Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Nogomet

Marić odbio nagodbu s Uefom, Platini mu nudio 10.000 eura

Uefa je, naime, ponudila podcjenjivačkih 10.000 eura za nagodbu, što su Gredelj i Marić odmah ljutito odbili i napustili hotel Sheraton u kojem se održao sastanak!
28. ožujka 2014. u 22:45 6 komentara 1903 prikaza
Bruno Marić Rusanova HNS (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Propao je prvi pokušaj nagodbe između Uefe i našeg nogometnog suca Brune Marića. Podsjetimo, Marić je tužio Uefu jer mu je spominjanjem imena u nečasnim radnjama (namještanje utakmica) u kojima nije sudjelovao nanesena šteta te su mu povrijeđeni čast i dostojanstvo. Marić je tražio javnu ispriku Uefe ili odštetu od milijun eura, održano je već nekoliko sudskih rasprava, a u petak je u Zagreb doputovao i predsjednik Uefine Disciplinske komisije Emilio Garcia koji je s Uefinim odvjetnikom Rankom Tomaševićem trebao sklopiti eventualnu nagodbu s Marićem i njegovim odvjetnikom Vladimirom Gredeljom.

Međutim, sve je završilo fijaskom! Uefa je, naime, ponudila podcjenjivačkih 10.000 eura za nagodbu, što su Gredelj i Marić odmah ljutito odbili i napustili hotel Sheraton u kojem se održao sastanak! Prema našim informacijama, Uefin je odvjetnik stalno ponavljao da Uefa nije kriva i da se neće ispričati ni platiti milijun eura.

No, ako je tako, zašto je onda uopće ponudila i tih 10.000 eura!? Čini se da nastavak procesa najviše odgovara baš Uefinu odvjetniku (Gredelj je bio spreman na pristojnu nagodbu), koji, dakako, dobro naplaćuje svaku parnicu. Ovaj će se proces uskoro nastaviti na sudu.

Bruno Marić | Autor : Jurica Galoić/Pixsell Foto: Jurica Galoić/Pixsell

>> Sudac Bruno Marić traži od Uefe milijun eura odštete za duševne boli!

popularna emisija
RTL Direkt idućih se tjedana neće emitirati: Mojmira Pastorčić u odjavi posljednje emisije otkrila razlog
Auro Domus
KRIPTO-BUDUĆNOST
5 predikcija koje se očekuju na tržištu kriptovaluta u 2021. godini
 • Deleted user:

  sicilijanska mafija je bila mila majka prema ovima sto danas vladaju u svijetu a posebno UEFA i FIFA.

 • Avatar Zizou10
  Zizou10:

  10000 € za izgubljeno dostojanstvo i mogućnost napretka. Čovjeku su uništili karijeru i sada se žele nagoditi kao kumice na placu. Toliko o tome kakva su gospoda i koliko je ozbiljna organizacija ta UEFA. Mariću ako treba do Haaga onda ... prikaži još! do Haaga. Podrška od nas!

 • igor.sebastijan:

  Mariću prodana dušo