Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3. PRETKOLO LP

Maribor remizirao s APOEL-om, Ludogorec pobijedio Partizan

'24.10.2012., Stadion Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica UEFA Lige prvaka, 3. kolo, GNK Dinamo - FC Paris Saint Germain. Ante Cacic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Slavko Midžor/PIXSELL
31.07.2013.
u 21:48

Za Beograđane je debitirao Djemba Djemba, nekadašnji igrač Manchester Uniteda

U prvom susretu 3. pretkola Lige prvaka ciparski APOEL i Maribor, kojeg vodi bivši Dinamov trener Ante Čačić remizirali su (1:1).

Na Cipru su poveli domaćini preko Goncalvesa u 21. mnuti, a u 64. je za Slovence zabio Brazilac Tavares. Mario Budimir, nekadašnji napadač Hajduka, za Ciprane je ušao u 73. minuti. Ukoliko Maribor prođe u 4. pretkolo, i te kako će pomoći Dinamu. Naime, APOEL ima status nositelja, a Dinamo je prvi ispod crte i mogao bi postati nositelj ukoliko ciparski klub ispadne.

Bugarski Ludogorec koji je prošlog ljeta zadao velike probleme Dinamu slavio je kod kuće protiv srpskog prvaka Partizana sa 2:1.

Partizan je poveo u 49. minuti pogotkom Markovića, a u 51. Marcelinho je izjednačio na 1:1. U 67. minuti pobjedu je domaćina donio Aleksandrov. Inače, za Beograđane je debitirao Djemba Djemba, nekadašnji igrač Manchester Uniteda, a kraj utakmice dočekali su s igračem manje nakon što je u 85. minuti Jojić dobio drugi žuti karton.

Norveški Molde i poljska Legija odigrali su 1:1, a za Legiju je bivši Dinamovac Ivica Vrdoljak odigrao svih 90 minuta. Salzburg je remizirao s Fenerbahčeom 1:1, a Celtic je pobijedio Elfsborg 1:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije