Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euforija u Sloveniji

Maribor rasprodao ulaznice za LP: Interes je prelazio naš kapacitet

Soccer - UEFA Champions League - Qualifying - Play Off - Second Leg - Celtic v Maribor - Celtic ParkMaribor's Tavares celebrates his goal during the UEFA Champions League Qualifying Play Off, second leg match at Celtic Park, Glasgow.Jeff Holmes Photo: Pre
PA/Pixsell
11.09.2014.
u 17:00

Maribor je u skupini sa Sportingom, Schalkeom i Chelseajem, a za tjedan dana u Ljudski vrt stiže portugalska momčad

Nogometaši Maribora senzacionalno su izborili natjecanje po skupinama Lige prvaka. U doigravanju su izbacili Celtic i izborili mjesto u eliti, a njihovi navijači upali su u euforiju. Stoga ne čudi da su sve ulaznice za domaće utakmice rasprodane te da se karti karta više. Vodeći ljudi Maribora odlučili su ulaznice prodavati u paketima, baš kao i Dinamo prije nekoliko sezona, a cijene su bile između 60 i 130 eura.

"Imamo najmanji stadion u natjecanju, a interes za ulaznice višestruko prelaze naš kapacitet. Rasprodali smo sve pakete, ostalo je još samo nešto ulaznica koje su rezervirane za potrebe Uefe, a moramo poštivati i ugovorno obveze prema sponzorima. Interes je bio golem i razumljivo je da nismo mogli ispuniti sve zahtjeve", poručili su iz slovenskog kluba.

Maribor je u skupini sa Sportingom, Schalkeom i Chelseajem, a za tjedan dana u Ljudski vrt stiže portugalska momčad.

>>Zahovič nadmašio učitelja Mamića: najprije prezimio u Europi, a sada i ušao u elitu

Komentara 3

TO
tonimohave
17:57 11.09.2014.

I Dinamo je svoj stadion prodao samo se ne zna kome

AN
Andreeejjj
01:23 12.09.2014.

A koliko ulaznica je prodao NK DINAMO, zar ih može 1.000 prodati u LE jer čak u LP ih je bilo oko 4.000?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije