Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka "kamperima"

Marčinko Boysima: Dogovorite se sa Zagrebparkingom

Bad Blue Boys Mosor (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
08.04.2011.
u 12:42

Klub se nije želio službeno očitovati o najavi inicijative Zajedno za Dinamo da će 48 sati kampirati ispod zapadne tribine

Dinamo nema službeni komentar na najavu inicijative Zajedno za Dinamo da će čak tisuću navijača od nedjelje do utorka kampirati ispod zapadne tribine.

- To smo doznali iz medija i nemamo komentara. Jedino im savjetujem da se dogovore sa Zagrebparkingom o uvjetima jer prema njihovoj najavi, čini mi se da bi prosvjedovali na parkiralištu - rekao je direktor za odnose s javnošću kluba Tomislav Marčinko.

Komentara 36

NE
newform1
14:31 08.04.2011.

Molim da im se naplati boravišna pristojba!

HU
Heroj Ulice
14:41 08.04.2011.

U utorak ce bit više ljudi nego na svim utakmicama dinama ove sezone. I nama ne trebaju djelit majice, dresove, kape, šalove, bokserice i gaće...SAmo ljubav prema Dinamu..Mamiću Odlazi!!

VI
vills
14:06 08.04.2011.

do prije godinu dana to su bili huligani a sad su inicijativa, a kad se vrate na tribine opet če bit huligani. tu nema govora o navijačima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije