Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA LEGENDA

Marcelo Brozović ostavio novinara bez teksta: Učinio je što nitko drugi ne radi!

Internazionale v Juventus - Serie A - Giuseppe Meazza
Jonathan Moscrop
18.11.2021.
u 19:33

- Bok Marcelo, pokušavam postići nešto nemoguće u eri moderne komunikacije između novinara i nogometaša...

Marcelo Brozović i milanski Inter još su uvijek "za stolom" i dogovaraju novi ugovor, što je ponukalo talijanskog novinara Fabrizija Biasina da mu se javi na Twitter "pa što bude bude". I hrvatski reprezentativac je odgovorio!

- Bok Marcelo, pokušavam postići nešto nemoguće u eri moderne komunikacije između novinara i nogometaša - postavljam pitanje, ti odgovaraš bez potrebe da tražim bilo čije dopuštenje - započeo je Biasin pa nastavio:

- Pokušavam s tobom jer ostavljaš dojam drugačijeg u najboljem smislu te riječi. Pa evo vrlo jednostavnog pitanja - želiš li ostati u Interu? Hvala bez obzira! Ti si "stroj".

Brozović se uistinu pokazao drugačijim od drugih i odgovorio novinaru!

- Bok, majstore. Da. Hvala - Brozovićeve su riječi.

Popratio je odgovor uz emotikone palca i malog prsta, kako je Ronaldinho slavio pogotke.

 

 

 

Lautaro Martinez i Nicolo Barella produžili su ugovore i sad se čeka Brozovića, kojem njegov istječe iduće ljeto. Vatreni ima prostora za pregovore jer Inter je doveo Hakana Calhanoglua i dao mu godišnju plaću od pet milijuna eura dok Brozović ima 3,5 milijuna eura. Uz to, Newcastle, između ostalih, je izrazio želju da ga dovede, a tamo baš i ne pitaju za cijenu... Ali u Interu pitaju i Brozović se neće zadovoljiti ni s čim ispod šest milijuna godišnje.

Komentara 2

GA
gazda
10:09 19.11.2021.

Riješit će to Bomba

DU
Deleted user
19:42 18.11.2021.

Brozović ...Sei una macchina..... Brozoviću , ti si stroj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije