Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV

Marcelo Brozović napušta Inter zbog bogatog Newcastlea?

Internazionale v Atalanta - Serie A - Giuseppe Meazza
Jonathan Moscrop
13.10.2021.
u 19:30

Hrvatski reprezentativac u posljednjoj je godini ugovora i ukoliko ga Inter misli zadržati, mora mu ispuniti želju - godišnju plaću od pet milijuna eura.

Milanski Inter je u povećim financijskim problemima pa se rješava još od ljeta brojnih igrača, a to bi se trebalo nastaviti i tijekom zime te idućeg ljeta, čemu se nadaju novi vlasnici Newcastlea, željni dovođenja Marcela Brozovića.

Hrvatski reprezentativac u posljednjoj je godini ugovora i ukoliko ga Inter misli zadržati, mora mu ispuniti želju - godišnju plaću od pet milijuna eura.

Talijanski novinari, upućeni u zbivanja oko milanskog kluba, tvrde da to nije moguće i da je Brozović zbog toga na odlasku. A prvi u redu jest upravo Newcastle, kojem tolik novac nije ni najmanji problem, posebno jer se Brozović navodno uklapa u viziju novog ruha tog kluba.

Osim njega, saudijski vlasnici žele igrače kao Stefan de Vrij, Franck Kessie, Mathijs de Ligt i Federico Chiesa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije