Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVO POJAČANJE

Marca tvrdi: Falcao od ljeta na Old Traffordu! Plaćen predujam

Falcao (1)
Press Association/PIXSELL
10.04.2013.
u 12:03

United je iz Atletica prije dvije godine doveo vratara De Geu, a dobra suradnja Engleza i Španjolaca trebala bi se nastaviti...

Španjolska Marca na naslovnici je "raspalila": Radamel Falcao blizu Manchester Uniteda! Kolumbijski napadač iz redova Atletico Madrida trebao bi karijeru nastaviti na Old Traffordu iako su za njega velik interes iskazivali najviše Chelsea, a potiho i Real Madrid. Marca tvrdi kako je United već platio prvu ratu za klasnog 27-godišnjeg "killera" te kako bi od ljeta trebao biti član vragova.

Podsjetimo, United i Atletico već su dobro surađivali prije dvije godine kada je iz Španjolske u Englesku ptišao vratar David de Gea, a transfer je obavljen na isti način - uplatom avansa par mjeseci prije prelaska. De Gea se nakon toga ustalio na vratima mančesterske momčadi, a njegov transfer iznosio je oko 20 milijuna eura. Odšteta za Falcaa procijenjuje se na 50 do 55 milijuna eura...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije