Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi hvalospjevi

Marca: Pazite! Halilović je predvodnik novog čopora Barce!

Alen Halilović
Foto: J.P. YAÑEZ/UESyndication/PIXSELL
04.08.2014.
u 17:44

"Mladi igrači uzbuđeni su na treninzima, upijaju sve kao spužve i uče sve što bi im moglo biti od velike pomoći kako bi napravili iskorak u svojim karijerama"

Alen Halilović već je u prvim danima u Barceloni oduševio medije diljem Španjolske. O njemu se piše svakodnevno, a pohvale stižu sa svih strana. Španjolci su prepoznali talent mladog hrvatskog nogometaša i vjeruju da je upravo on predvodnik novog vala u Barci.

O tome se raspisala i Marca, vodeći sportski list u Španjolskoj. Autor članka Sergi Font piše kako Barcelonu od ostalih klubova razlikuje slijepa vjera u mlade igrače iz svoje akademije, a tvrdi kako će Luis Enrique ove sezone dosta koristiti mlade snage.

"Osmorica igrača koji igraju na osam različitih pozicija – to je gotovo još jedna cijela momčad, a Luis Enrique planira koristiti svakoga od njih. Na čelu čopora je Alen Halilović, izuzetno talentirani razigravač koji ima sposobnost probiti svaku obranu, što je i dokazao u prvoj prijateljskoj utakmici protiv Recreativa“, piše Marca.

Foto: J.P. YAÑEZ/UESyndication/PIXSELL

Podsjetimo, Halilović je doveden ovog ljeta kao pojačanje za Barceloninu B momčad, a u planu je bilo da tek nakon što tamo stasa bude prebačen u prvu momčad. No, na pripreme je otišao s prvom momčadi, a kako pišu španjolski mediji, na treninzima je zadivio Enriquea. Odigrao je i dvije prijateljske utakmice, na kojima je bio dobar, pa ne bi trebalo čuditi da na početku sezone ostane igrati u društvu Messija i kompanije. U svemu će mu zasigurno pomoći i Ivan Rakitić koji mu olakšava prilagodbu na Španjolsku.

"Mladi igrači uzbuđeni su na treninzima, upijaju sve kao spužve i uče sve što bi im moglo biti od velike pomoći kako bi napravili iskorak u svojim karijerama", dodaje se u tekstu.

>> Bisere kakav je Halilović ne čekaš, već ih ugrabiš dok možeš

>>Ovako to izgleda kad Rakitić i Halilović zaigraju u paru za Barcu

>>Rakitić i Halilović igrali za Barcu i preuzeli kontrolu nad sredinom terena

Komentara 5

Avatar franioprvi
franioprvi
18:30 04.08.2014.

Barcina skola je najbolja na svijetu . Halilovic ce brzo napredovati.

RA
rasimcanaj
21:51 04.08.2014.

Vec je dobio na borbenosti ,brzini i naucio se ograditi.Napada u vertikali, dodaje odlicno. Treba mu puno vise cvrstine, izdrzljivosti i mora postati bolji u obrani. Sve u svemu ,mnogo brze napreduje nego sam vjerovao. Mali Coric u Dinamu josos je veci potencijal. Upravo je nevjerovatno da navijaci to ne prepoznaju.

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
19:06 04.08.2014.

maleni, želimo ti puno uspjeha u karijeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije