Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolski mediji

Marca: Mourinhovi su igrači zaslužili toplu kupku i masažu

Dinamo (1)
Reuters
23.11.2011.
u 12:11

Španjolski mediji tetoše Mourinhovu momčad nakon što su ''unakazili'' Dinamo na Bernabeuu

"Real se poigrao s Dinamom kao s lutkom na nitima", opisuje Marca veličanstvenu predstavu kraljevskog kluba u Madridu. "Mourinhovi su igrači pregazili Dinamo, koji ipak popravio dojam prvim pogocima ove sezone u Ligi prvaka. Nakon sjajne predstave, Realovi igrači zaslužili su toplu kupku i dobru masažu" piše Marca. Sportski list AS ističe da Mourinhovi igrači djeluju kao stroj! "Rezultat ocrtava ozbiljnost i zrelost Reala, koji je postao otporan na kadrovske i taktičke promjene u sastavu. Pokazali su da mogu igrati i bez Ronalda". Dnevnik El Mundo Deportivo piše: "Siromašna pobjeda u Zagrebu bila je kao prijateljska utakmica. Portugalac je svima pokazao pravo lice Reala." (dh/VLM)

Ključne riječi

Komentara 2

LA
Lass
14:44 23.11.2011.

nije mi jedino jasno zašto madrižani svršavaju toliko na tu pobjedu, pobjedili su najlakšeg protivnika u ligi prvaka i klub koji mora još puna kakaa popit i žganaca pojesti da bi postigao nešto! veličanje te pobjede je zapravo ponižavanje za svakog navijača reala je ovakvog protivnika veliki real može dobit s \"jednom nogom\".

NI
nisde
18:05 23.11.2011.

neka ih za kaznu masiraju jurčić i sammir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije