Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRIĆMANIJA

Marca: Modrić više nema cijenu! On može biti vođa Reala

Modrić Marca (1)
Foto: Screenshot Marca
1/3
07.03.2013.
u 13:54

"U nešto više od pola sata učinio je da se više nitko ne sjeća koliko je Florentino Perez za njega platio Tottenhamu", piše Marca

Što se tiče španjolskih medija, došao je kraj osporavanju talenta i kvalitete Luke Modrića. Sve im je servirao u Manchesteru, a oni njemu uzvratili naslovnicama i pompoznim naslovima i tekstovima.

Marca i drugi dan nakon utakmice analize posvećuje hrvatskom reprezentativcu, 35 točnih od 36 njegovih izvedenih dodavanja za koje je izradila grafiku, glavna kolumna lista posvećena je njemu, internetskom stranicom dominiraju naslovi poput:

"Modrić može biti vođa Madrida" i "Modrić više nema cijene".

Evo što pišu:

"Hrvatovih 37 minuta odigranih na Old Traffordu materijal su za videoarhivu. Klasa, inteligencija, dribling udarac i preciznost – imao je sve. Utakmica kakvu je on odigrao vrijedna je cijele sezone. U nešto više od pola sata učinio je da se više nitko ne sjeća koliko je Florentino Perez za njega platio Tottenhamu", piše Marca.

U nastavku pišu da je Real prestao gubiti lopte u trenutku kad ih je on očajnički tražio kad je bio slobodan.

"Bez njega bi Real ispao"

"Pokazao je ljutnju prema suigračima, osobito prema vrataru Lopezu, kada bi lopte napucavali prema naprijed. Bez njega, Real bi ispao, a s njim je deseti naslov u Ligi prvaka realnost", zaključuje Marca koja je odabrala i najboljih 12 Modrićevih pogodaka izvan linije 16 metara.

Inače, na Old Traffordu bio je i predsjednik HNS-a Davor Šuker u društvu izbornika Igora Štimca, a viđeno je prokomentirao za ovaj španjolski list.

– U ovako važnoj utakmici, pod pritiskom i na teškom stadionu, vidjeli smo što on sve može. Izvanredan je to igrač, pokazao je koliko je dobar i talentiran te kako ima osobnost da preuzme kontrolu i odvede momčad do pobjede – kazao je Šuker.

I sam je jednom nosio dres Madriđana, zna kakav je to pritisak.

– On je zaslužio da mu se ovo dogodi, sjajna je to stvar za njegovo samopouzdanje. Radio je naporno i u tišini u želim mu da, malo po malo, nastavi pokazivati da ima kapacitet da bude važan igrač i vođa Reala – zaključio je Šuker.

>> 'Fergusonu je tek sada žao što nije doveo Modrića na Old Trafford'

Ključne riječi

Komentara 19

DO
DoctorHandy
15:07 07.03.2013.

Pa eto, došlo Madrižanima iz guz... u glavu :P ps: daj kaj lupetate s tim lupetanjima po Modriću. Real treba takvog igrača, zato ga je i kupio. Jasno je to i pticama na grani. Ak ne mislite tako, stvarno nene znam gdje vi gledate.. valjda nigdje..

DM
DM2008
15:19 07.03.2013.

Modrićeva jedina mana je nedostatak bezobrazluka, vrijeme je da primi stopere i vezne igrače Reala za "dragulje" i kaže - na sredini terena sam ja gazda, ako se otvorim i tražim jebenu loptu, očekujem da mi je onda i pošalješ! Dosta je bilo napucavanja lopte u kuruzu i čekanja da Ronalno nešto napravi sa njom. :)

PP
Peter Petrovic
23:03 07.03.2013.

mnogi tu vidim da nore.jos malo pa budete ga proglasili:najvecim umjetnikom lopte svih vremena ,ne samo danasnjih vec i boducnosti.HA HA HA HA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije