Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJČITANIJE ŠPANJOLSKE NOVINE

Marca: 'Modrić nije mogao vjerovati! Unatoč promašaju, još jednom je osvojio cijeli stadion'

Champions League - Group F - Real Madrid v Celtic
JUAN MEDINA/REUTERS
11.11.2022.
u 13:08

Ugledni medij piše da je hrvatski majstor morao zabiti pogodak, ali navijači su svejedno bilo oduševljeni i tako mu pružili podršku.

Poznate španjolske novine Marca također su popratile događaj s utakmice Real - Cadiz (2:1),  a tiče se našeg Luke Modrića. 

Kapetan Reala i hrvatske reprezentacije promašio je nemoguće, ali je svejedno zaradio ovacije Santiago Bernabeua i time pokazao koliko ga navijači cijene. 

- Pred kraj utakmice morao je zabiti za 3:0, a zapravo je vratio Cadiz u utakmicu. Pred golom gostiju nevjerojatno je kiksao tip koji izgleda kao Modrić. To, naime, ne može biti Modrić jer Luka ne može promašiti onaj gol. Nevjerojatno je kako to nije pretvorio u gol - piše čitani španjolski dnevnik uz podnaslov: 'Modrić i neuspjeh kojem se najviše aplaudira'.

- Luka je oprostio Cadizu umjesto da ga je dokrajčio i što je uradio Bernabeu? Navijači su ustali i zapljeskali Hrvatu. Modrić nije mogao vjerovati da je propustio zabiti najlakši gol karijere, ali je i tako još jednom osvojio cijeli stadion. To se ponovilo pet minuta kasnije, kada je izlazio iz igre.

Standings provided by Sofascore

>> Zlatko Dalić objavio konačni popis igrača za SP u Katru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije