Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Marca: Eriksson upropastio utakmicu lošim suđenjem

xavi
Reuters/Pixsell
29.03.2012.
u 10:07

Španjolski mediji prozvali su švedskog suca Jonasa Erikssona da je Barcelonu protiv Milana oštetio za dva kaznena udarca, koja je slobodno mogao dosuditi za aktualnog svjetskog prvaka

Najprodavaniji španjolski dnevni list Marca suca Erikssona ocijenio je jedinicom uz obrazloženje:

– Šveđanin je odličnu utakmicu upropastio lošim suđenjem. Nije dosudio dva očigledna kaznena udarca za Barcelonu, a bio je zbunjen u donošenju mnogih drugih odluka.

Pep Guardiola nije htio govoriti o suđenju, ali se zato raspričao Xavi:

– Ljutit sam na suđenje, penal na Alexisu bio je potpuno čist.

El Mundo Deportivo naglasio je da je europske prvake u 17. minuti oštetio Ibrahimovićev sunarodnjak:

– Alexis je u kaznenom prostoru domaće momčadi došao do lopte nakon kombinacije Xavija i Busquetsa. Sjurio se prema golu i, kada je prošao Abbiatija, on mu je objema rukama uletio na lijevu nogu i srušio ga.

U drugom poluvremenu, kod izvođenja udarca iz kuta, Milanov branič Mesbah nekoliko je metara u trku vukao za dres Puyola dok je ovaj išao na loptu. Bio je to čisti prekršaj, koji je Eriksson trebao svirati, jer je bio neposredno pored mjesta događaja.

– Bio je kazneni udarac jer me povlačio za dres. Nisam htio pasti kad me nekoliko metara vukao za dres dok sam išao na loptu. Pitao sam suca zašto nije sudio prekršaj, nije mi ništa rekao. Prva stvar koju sam napravio poslije utakmice jest da sam otišao kod TV-ekipe i zamolio ih da mi puste snimku tog povlačenja. Mislim da je svatko tko je gledao prijenos mogao vidjeti da smo oštećeni za penal – kazao je Puyol.

I Barcelonin vratar Victor Valdes slaže se sa suigračima.

– Milan i njegovi navijači slave remi s nama, ali baš me zanima kako bi utakmica završila da nam je sudac dosudio ona dva kaznena udarca! – dodao je Valdes.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
10:31 29.03.2012.

Onaj prvi je teško komentirat jer se radi o tome koliko su se jako zakačili, a ne jesu li se zakačili. Zapravo jedino njih dva (Abbiati i Sanchez) znaju jel bio penal ili ne. Onaj drugi ne treba komentirat all mi je bilo sumnjivo i ono kad su \"zgazili\" Messia pred kraj no mislim izvan, a ne u kaznenjaku. S druge strane treba reć kak je mogel pokazat i pokoji žuti karton i to baš igračima Barce !!!

SE
serđo
12:50 29.03.2012.

pa kako sad to, zar nije lessi postigao svojih uobičajenih pet golova, kako piše posvuda hi hi

MI
milton
17:01 29.03.2012.

Sudac je bogat, ali u suđenju vrlo siromašan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije