Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenerovi grijesi

Marca: Enrique, navijače smeta što počinješ zapostavljati Rakitića

ivan rakitić
Foto: DPA/PIXSELL
11.11.2014.
u 16:22

Već se neko vrijeme u španjolskim medijima piše kako su se igrači počeli buniti, a sad su i navijači postali sve glasniji u kritikama

Luis Enriquea pomalo gubi konce u Barceloni. Nakon fenomenalnog starta zaredale su nešto slabije partije katalonskog kluba, a iako rezultati još uvijek nisu loši, počele su kritike na račun trenera. Već se neko vrijeme u španjolskim medijima piše kako su se igrači počeli buniti, a sad su i navijači postali sve glasniji u kritikama. Stoga je Marca njemu posvetila članak u kojem je navela ''10 grijeha trenera Barcelone''. 

Nama su najzanimljiviji oni koji se tiču hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. Tako se navodi da je nejasno zašto Rakitić nije igrao protiv Reala iako je pokazivao sjajne partije na početku sezone. Isto tako piše da se navijači ne slažu s trenerovim izborom momčadi, a najviše se to odnosi na prestanak ''forsiranja'' Rakitića u početnom sastavu.

Uz navedeno, Enriqueu Marca kao grijehe navodi se da je imao premalo pripremnih utakmica, da ima previše starih igrača, da loše kombinira vezni red i da loše rotira, da nema prepoznatljiv stil, da nema strategiju za kornere, da je obrana i dalje najslabija karika, da izmjenama zbunjuje igrače te da više nije otvoren prema medijima.

>>Pogledajte kako je trener Barcelone Enrique ponizio Piquea

Komentara 4

MA
Mar...anac
16:54 11.11.2014.

Ne znam da li to samo meni tako izgleda ,ali Rakitic djeluje nekako bezvoljno i umorno u zadnjih nekoliko utakmica.

Avatar nula
nula
17:17 11.11.2014.

Raketa ne moze doci do rijeci pored svih tih svjetskih zvjezda , a on nije tip da se gura... Prekidi , korneri su u Sevilli uvijek bili za njega , sve je odlucivao on , sada su ga sveli na ulogu vodonose. Polako. I Luka je u Realu prvu godinu imao isti problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije