Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALE ZA NAPADAČA

Marca: Budimir je u samo 11 minuta natjerao izbornika Dalića da preispita svoju odluku o pozivu

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/10
21.10.2023.
u 16:40

Hrvatski centarfor odlično igra u posljednje vrijeme za Osasunu i mogao bi biti riješenje napadačkih problema u Hrvatskoj

32-godišnji hrvatski reprezentativac Ante Budimir bio je junak u pobjedi njegove Osasune protiv Granade, zabio je dva pogotka i donio momčadi iz Pamplone sva tri boda. Budimir je trenutno na učinku od  četiri pogotka u La Ligi i vrlo vjerojatno će biti ozbiljan kandidat za povratak među vatrene. 

GALERIJA ANte Budimir zabio dva nova pogotka u La Ligi i najavio povratka među vatrene?

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija
1/10

- Navijači na Osasuninom stadionu imali su sreću prvi uživati u La Ligi nakon reprezentativne pauze. Budimir nije igrao za Hrvatsku, no trebalo mu je samo 11 minuta da natjera svog izbornika Zlatka Dalića da preispita svoju odluku - napisao je Marcin novinar Angel Rodriguez.

- Ovo su sretni dani za Budimira u Osasuni. Hrvatski nogometaš, koji je nedavno produljio ugovor na još dvije godine, pokazao je da to i zaslužuje protiv Granade postigavši dva gola, koja su Osasuni donijela prvu pobjedu na El Sadaru u dosadašnjem tijeku sezone - kaže drugi novinar Marce, Imanol Zozaya. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, Budimir nije bio u reprezentaciji od Katara i osvajanja brončane medalje, a Hrvatsku do kraja kvalifikacija očekuju dvoboji protiv Latvije i Armenije. 

Komentara 3

AN
Antonio1952
18:16 21.10.2023.

Svi drugi su jos losiji. Nazalost od Mandzukica nemamo vise napadaca.

PU
Pametan-u-moru-ludih
17:39 21.10.2023.

Bolji je od Muse i onog drugog...

DC
DC
17:03 22.10.2023.

Budimir je imao dovoljno sansi da se dokaze. Mozda je trenutno bolji od Muse i Belje ali nije trajno rjesenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije